Friday 30 November 2007

It's so sad not to know


It's so sad not to know. To be in the dark. To not be aware of certain details. It hurts. It hurt a lot. It hurts me a lot. Maybe it does not hurt other people. I like to be informed, I like to know a little something (or more) about anything and everyone. So yes, I am information-dependent. Without it I'm just not complete. I does not matter how I use it or if need it. I just want it!


Is it bad to desperately want to know every little aspect ? I mean, I daily visit certain sites. Maybe others don't, but I do. Is it bad to want to visit them daily? It's like a routine. If I do not visit my sites I feel "vulnerable". Because all that new stuff being discussed on my boards is getting old and I am not the first to learn about it. I want special news, I need special news to make my day! Some people like to live in the dark and they do not care about anything but their favourite thing. But I like everything. While others do not care about politics, I do. Count me in when we're talking about tech. Don't leave me out when you're discussing cars! Maybe sports is not my thing, but hey, I don't mind when others talk about it. It's called RESPECT. Which in my opinion, many lack. When I talk about a mobile phone, a lot of people just stop me: "grow up, it's just a mobile phone, don't you have better things to do?". Seriously? When you've grown up that's the way you do it? Only you're "thing" is important, and the hell with everyone else?


That's not the way I do it. Ruxi is speaking a about the importance of a unique blog. Seriously? Since when having a blog is a luxury? It's free, Ruxi. And if i think people should get a blog, it's because I believe we all have something to say. We all have an opinion and we have ideas and ideals! You speak as if everyone is going to get one, and your blog might become obsolete! It doesn't work like that. It's not like everyone is talented. Maybe you are, but what if you're not? And about trends: a blog is not a trend. It's not like, oau you have a blog now, bit in the fall you're gonna quit, and engage in a different activity. It's something you make, and you stick to it. As for your certain "need" to write something in your blog. Well this is curious.... How in the world are you supposed to know when you need to write? You wake up in the middle of the night and it occurs to you that you "need" to write? You just do it. Something good cam come out of it. Or not! And if I like to write daily, that's the reason.

Wednesday 28 November 2007

"Vrei o viata sau un blog?"


Aceasta intrebare mi s-a pus ieri de catre un anonim. Se pare ca lumea prefera sa intrebe doar cand intreaba ca anonim. Mi se pare o intrebare atat de stupida. Ce, nu le poti avea pe ambele? Nu poti avea o viata, grup de prieteni, familie, prietena, daca ai blog? Blogul iti mananca timpul liber?


Revin la o mai veche discutie a mea. De ce prefera lumea anonimatul? De ce nu isi exprima intrebarea fara sa se ascunda? De ce se ascund identitatea mea? Le e rusine sa intreaba pe cineva ceva pe fata? Tocmai de asta o intrebare ca "Vrei o viata sau un blog?" venita din partea unui anonim imi ridica intrebarea: ce fel de viata e viata in anonimat?

Tuesday 27 November 2007

Vocea. Blogul. TU.



Eu consider blogul un enviroment foarte propice pentru raspandirea unor idei. E o voce, nu neaparat a celui care scrie, fiindca si lui ideile ii vin de undeva, fie derivate din discutiile din grupul de prieteni. Sau sunt idei scoase din inteligenta sa nativa. :))




Lasand gluma la o parte, blogul a ajuns, parerea mea un mijloc de exprimare pentru o comunitate care se largeste pe zi ce trece. Cel putin asta e impresia mea. Daca acum aproape 1 an cand eu am inceput, foarte timid, sa scriu pe blog, nu cunosteam pe mai nimeni care sa aiba blog (mai putin Ruxi), acum cunosc mai multe persoane care au decis sa se faca intelesi si auziti prin intermediul blogului. Si nu ma refer acum la stimata doamna Elena Udrea sau la domnul Adrian Nastase, politicieni care NU isi folosesc blogul din motive electorale, ci ma refer la noi, utilizatorii zilnici (sau frecventi) de Internet. Noi, cei care credem ca parerea noastra si a celor din jurul nostru merita auzita, si lasata in scris. Si chiar nu inteleg de ce nu isi face mai multa lume un blog. Nu costa nimic. Si credeti-ma e un mod de a cunoaste gandirea unei persoane, de a-i cunoaste unele ganduri. E un mod de a sharui sentimente, chestii funny, idei, chiar contradictii. De ce sa nu iti faci un blog? De ce sa iti fie frica sa zici ce crezi? De ce sa nu dai un comment la ceea ce altii zic? Nu te mai ascunde.




Fa-ti un blog! (mesaj ascuns pentru cineva, se stie respectiva persoana). Ideile tale pot fi pe cunoscute, dar nescrise. Nu simti ca ai ceva de zis intodeauna? Nu simti ca parerea ta conteaza? Nu simti ca esti mai inspirat/a decat altii? Nu simti ca ai putea fi luat/a ca exemplu? Fa-ti un blog, fa-te auzit/a. Poti fi chiar tu VOCEA.




Campanie pentru promovarea blogului, noiembrie 2007.

Monday 26 November 2007

Nu mai am timp....


Sunt atatea lucruri pe care as vrea sa le fac. Dar nu mai am timp. O sa ziceti ca nu e adevarat, ca e imposibil sa nu ai timp, dar chiar nu am timp. As vrea sa ies in oras mai des, dar nu mai am timp. Scoala si "meditatiile" (si nu alea cand meditezi la viata si la filosofie, ci orele in particular) ma omoara. Nu este timp sa faci nimic. Si acuma e si perioada tezelor, deci alte tampenii pe cap. Ca sa nu mai zic unii profi care is stresanti.


Te-ai putea gandi ca de ce sa citesti smiorcaielile unui elev de clasa a 12-a? Fiindca eu reprezint, intr-o mai mica sau mai mare masura, majoritatea elevilor de clasa a 12-a. Noi cei stresati de scoala, de bac, de minister, de variante, de prieteni, de parinti, de familie.... DE VIATA. Is satul. Luni dimineata cand incepe o saptamana noua, ma trezesc obosit (fizic si psihic) si tot ce pot sa ma gandesc e cat de bine o sa dorm dupa-masa sau cat de mult imi doresc sa vina weekendu. Oare nu sunt normal? Oare am nevoie de ajutor? Dar nu mai am timp. Nu am timp sa cer ajutor. Fiindca ma simt la capatul rabdarii. Simt ca nu mai rezist mult in ritmul asta. Simt ca am nevoie de o pauza. Lunga. Si cand zic pauza, zic fara conotatii simboliste. Vreau sa nu ma gandesc de azi pentru joia viitoare? Sa nu imi invat pe azi pentru teza de miercuri? Vreau o vacanta fara griji. O viata fara griji, asta imi doresc. E oare posibil? Dar nu am timp sa vreau. Nu am timp sa visez. Nu am timp pentru planuri. Nu am timp de blog. Nu mai am timp.........

Sunday 25 November 2007

Eu cu cine votez ?!? Asta s-au intrebat romanii astazi...


Votul s-a incheiat. Referendumul a fost invalidat datorita prezentei scazute. Ce sa faci? Asa-i romanu. Nu-si exercita votul.

Estimarile arata ca la ora 18.30 prezenţa la vot era de 24,8 % pentru referendum, ceea ce înseamnă că este invalidat, deşi 89,2% din votanţi s-au exprimat pentru votul uninominal. Astfel, pentru referendum s-au exprimat cu voturi "DA" 89,2% dintre participanţii la scrutin şi cu voturi "NU" 10,8%. Pacat, chiar pacat. Dau pariu ca si la urmatoarele legislative vom vota tot sub forma listelor electorale, cu aceleasi locuri cumparate pe liste....

Cat despre alegerile pentru Parlamentul European, PD a obtinut o asa zisa victorie: PD a câştigat alegerile cu 31,5% (ceea ce înseamnă că PD va trimite 11 parlamentari la PE), urmat de PSD care a obţinut 21,1% (echivalentul a 7 europarlamentari), PNL cu 15,6% (7locuri în PE), PLD cu 6,9% (2 reprezentanţi în PE) şi UDMR cu 6,2% ( 2 europarlamentari).

Ce e foarte important de precizat. Aceste alegeri euro-parlamentare reflecta intr-o oarecare masura preferintele electoratului. PNL si PSD au obtinut mai mult decat se preconiza. Si PD mai putin. PLD a ajuns al patrulea partid de pe scena politica. Oare cam astea vor fi proportiile si la umatoarele alegeri parlamentare? Din nou nu va fi o majoritate politica clara?

Eu cu cine votez?

Eu cu cine votezi? Tu cu cine votezi? Noi cu cine votam? Este o intrebare care o aud ori de cate ori sunt alegeri. Si apare la toata lumea de la tineri proaspat majorati pana la oameni la varsta a 3-a. De ce apare aceasta intrebare? Fiindca oamenii nu inteleg politica. Si nu stiu daca vor sa inteleaga politica. Si nu stiu daca e corect pentru acesti oameni sa isi exercite dreptul democratic la vot.

Nu mi se pare normal faptul ca in scoli nu exista educatie politica. Ma indoiesc ca multi dintre noi stiu doctrina PD sau PNL. Si cand te gandesti ca astazi vom merge la vot si vom vota un partid in necunostinta de cauza. Nu credeti ca ar fi trebuit sa fim informati inainte? Sa fim "invatati" una alta despre fiecare partid, si nu neaparat despre fiecare partid si doctrina politica, ci o minima cunostina a ceea ce propun fiecare pentru viitorul nostru.


Cat despre uninomonal. Mare scandal si aici. Uninominalu lui Basescu. ba ca nu e bun, ba ca e bun. Aici e relativ simpla problema. Vrei sa ramana ca pana acuma liste electorale cu "politiceni" intrati pe lista cu 15000 de euro? Vrei sa adopte guvernul o solutie de mijloc, adica si liste electorale, dar si un vot uniniminal? Sau vrei sa votezi astazi pentru un vot pur uninominal, si sa votezi numai persoana, si nu liste electorale? Du-te la referendul si exprima-ti opinia.


Si daca ai convingeri politice, du-te si la alegeri...

Saturday 24 November 2007

Nu mai stiu

Nu mai stiu....

Nu mai stiu... ce sa scriu. E foarte ciudat fenomenu asta. Acum ca am din nou timp pentru blog imi dau seama ca nu stiu ce scriu. Si am asa o senzatie ca scriu din obligatie, desi nu fac nimic din obligatie. Chiar imi place sa scriu, insa mi-ar placea fff mult daca mi s-ar da subiectu pe care sa il discut. Ziceam ca lumea se schimba. Mult prea rapid. Nu mai stiu ce e funny si ce nu. Nici eu, nici ei. Cine sunt ei? Nu mai stiu... Primesc feedback de la colegi ca nu-s asa important pe cat as vrea sa fiu. Ei, si ce? Ma simt si eu bine ca ma gandsc ca as fi. Insa orice iti aduce fericire, este rapid desfiintat de cei din jur. Probabil ca ar trebui sa ma schimb, pentru ei. Care ei? Nu mai stiu... Insa asta ar trebui, sa ma vada altfel, sa vad daca le convine. Asta imi propun, insa ma indoiesc ca voi reusi. Poate or sa vrea sa fiu iarasi acelasi "VIP". Voi vrea oare si eu? Nu stiu...


Sunt frustrat. Au trecut atatea zile... Nu mai stiu cate sunt lucratoare si cate nu. Telefonu tot la ei este. Nu mai stiu unde e. Ma simt ciudat sa tot cer telefoane de schimb de la colegi. S-a intamplat si ceea ce nu credeam ca se va intampla vreodata. AM numar de orange (temporar). Nu stiu ce e cu mine.

Friday 23 November 2007

Ce este AZP-ul?

Ati auzit de AZP?

AZP este, pentru cei care au fost mai dastepti ca mine si au eludat, ca sa zic asa, armata, este denumirea generica pentru un soi de chiloti de armata. Chiloteii astia seamana cu boxerii, deci au manecutze, si din cauza asta putulica nu prea stie ea, sireaca, de ce parte a axei corpului sa steie; sh se tot plimba de nebuna de pe stanga pe dreapta si inapoi (in afara de cazurile cand sta, ca la unii mai fericiti dintre noi, numa’ in sus). Si denumirea de AZP vine exact de la faptul ca putulica se bezmeticeste in chilotii astia:

AZP = Aparat de Zapacit Pula.

(text preluat)

ce parere aveti? eu nu stiu ce sa cred.... oare merita sa ma duc in armata ca sa vad/incerc?

Thursday 22 November 2007

Exagerari in stilu meu... si un video "titi"

Lumea se schimba. Obiceiurile se schimba. Ideile se schimba. Personalitatea se schimba. Insa un lucru ii caracterizeaza pe toti. Plictiseala. Acea stare cand nu ai chef sa faci nimic. Sau ca sa exagerez, spleenul. Nu stiti ce e starea de spleen? vaaaai. Pai sa va spun. Dupa-mesele alea de toamna tarzie cand afara ploua mocaneste, cand toata lumea e plecata din localitate, telefoanele nu suna (sau nu merg), n-ai curent, n-ai nimic. Esti tu cu tine insuti.

Bine, e cam exagerata treaba... stiti voi, mie imi place sa exagerez lucrurile. Ma tare dau in vant dupa antiteze cam exagerate..... Asa sunt eu. Si ma luati asa cum sunt. Fiindca fara mine, nu stiu cum ati putea trai. Chiar stau cateodata si ma gandesc ca, la mine in clasa cel putin, fara mine nu prea s-ar descurca lumea. Sau cel putin asa imi place sa ma gandesc. Cine ar mai sti randu la cine e de serviciu? Cine ar mai enerva si stresa pe ceilalti cand dam test, in pauza dinaintea testului? Cine ar mai intra intr-o discutie in contradictoriu, numai de dragul contradictiei, daca nu eu? Asa ca, think twice before sending me away. I'm here to stay! And if you are not used to me by now... well... get used to me. Because i ain't gonna change for ya.

Oricum, ce am gasit mai jos (prin intermediul lui tuddy) nu pare a avea legatura deloc cu ce am povestit mai sus. si tocmai de aia l-am adaugat. fiindca are o legatura foarte stransa. care o fi?

What do you think?



Wednesday 21 November 2007

Elena Basescu si al ei Range Rover Sport

Se pare ca modelul (si next-big-politician) (al) familiei Basescu, mezina Elena Basescu, si-a cumparat recent un superb Range Rover Sport. Pretul acestei masini sare de 70000 de euro, insa acest pret nu a impiedicat-o pe frumoasa Elena sa isi cumpere masina visurilor.




Ce e ciudat insa, este modalitatea platii. CASH CASH CASH. Ea nu a apelat la leasing, ci a platit cash suma. Nu se stie daca a fost fix 70000 sau a fost mai mult fiindca nu stim ce optiuni si-a adaugat Elena la masina sa.


Mie cel putin mi se pate FOARTE CIUDAT ca a achitat cash.


What do YOU think?

Monday 12 November 2007

Cam asa trebuia sa danseze Britney la VMA

Pe youtube gasesti orice. Cam asa ar fi trebuit arate coreografia lui Britney de la VMA 2007. Insa cu totii stim cum a fost.... pacat ca acum nu mai putem vedea fiindca MTV a scos orice clip de pe youtube... shame shame...

What do you think about it?

Saturday 10 November 2007

Victoria Beckham chiar poate canta :))

E incredibil dar adevarat. Victoria B poate canta LIVE. Cuvintele nu-si au rostul aici. Eu sincer va marturisesc ca nu o credeam in stare. :)

Basescu: Vin direct la tine la birou sa o facem

Desi replica e mai veche abia acum am gasit-o pe youtube. :))

Monday 5 November 2007

Materialul porno dintre Irinel Columbeanu si Monica

NO COMMENT!

Hollywood: Greva scenaristilor


De astazi, la Hollwood avem o noua greva: cea a scenaristilor. Acestia cer salarii mai mari deoarece productiile incep sa fie difuzate pe internet si pe telefoanele mobile. Insa marile studiouri nu au reusit sa ajunga la niciun acord cu privire la drepturile de autor, si de astazi incepand, toti scenaristii au intrat in greva.


Greva va afecta toate marile televiziuni, iar analisti cred ca aceasta greva poate dura si luni de zile. Ultima greva a avut loc in 1988 si a durat 22 de saptamani. Pierderile vor fi imense, aproximativ 1 miliard $.


Inseamna ca peste 2-3 saptamani salut Prison Break, Grey's Anatomy, Gossip Girl, Heroes si toate serialele bune la care noi eram abonati saptamana de saptamana......

Friday 2 November 2007

Amy Winehouse - MTV EMA 2007 - Artists Choice

Amy Winehouse este o adevarata artista. "The Wino", cum este numita, isi iroseste cariera si vocea datorita dependentei de droguri si alcool. Prestatia ei de la EMA insa nu este pusa pe seama acestor dependente. Pur si simplu, The Wino nu s-a pregatit in mod deosebit pentru ca nu ii plac astfel de evenimente.

Amy a castigat Artists Choice la EMA 2007, Munich. A cantat piesa Back to Black, ce poarta si numele albumului.