Saturday 29 December 2007

Paris ramane cu "nimic" ?



Cica bunicu lui Paris, Barron Hilton, la varsta de 80 de ani, a decis ca dupa moarte, intreaga lui avere sa ajunga la fundatia Hilton. Sau ma rog, 97% din averea estimata la 2.3 billion $. Cica batranu Hilton vrea sa vanda tot ce are. Deja a vandut actiunile din Hilton Hotels, si acuma vrea sa vanda ce mai are la cea mai mare companie de casino din lume....... nu suna ca un batran senil Barron Hilton asta?

Strabunicul lui Paris a facut aceeasi miscare, sa ma rog, a vrut sa faca aceeasi miscare. Dar Barron a contestat testamentul si a castigat jumatate din averea Hilton de atunci.... Probabil ca are ceva mustrari de constiinta...

Oricum, cea mai importanta din stire e Paris Hilton. Din toata averea doar 3% ramane la familie, adica vreo 70 milioane $. Deci Paris probabil ca va mosteni "doar" cateva milioane. CUM O SA SE DESCURCE? Va ajunge muritoare de foame..... of of of.....


Intre timp o stire locala de Cluj. In locatia fostului Somes se construieste Mall. Sarind peste hypermarketurile care vor aparea, peste Mall si spatiile de conferinte, tra la la la, se pare ca se va construi si un hotel de 10-20 de etaje. Pana acuma sa zicem ca nu e mare lucru. Dar se pare ca acest hotel are mari sanse sa intre sub aripa HILTON Hotels.


Pana inainte de stirea bomba cu averea Hilton mai puteam spera sa o vedem pe Paris la Cluj. Dar asa orice speranta a fost spulberata... of of of......

Tuesday 25 December 2007

Craciun Fericit!

Sper ca Mosul a fost darnic si cu voi. Eu am primit PC nou. Am un Craciun relativ grey fiindca tata e bolnav... temperatura si alea alea. Sper sa-i treaca repede! :D

In rest toate bune si frumoase. :D

Thursday 20 December 2007

Cum suna yahoo.ro ?


Se pare Yahoo! va intra in Romania la mijlocul anului viitor (2008). Vom avea portal in totalitate romanesc. A fost confirmat de Toby Coppel, Managing Director Yahoo! Europe.

Pareri?

Saturday 15 December 2007

Love is a losing game

The title says it all. But Amy does it better in her new song, from the "Back to Black" album. Really really nice song.




For you I was the flame,
Love is a losing game
Five story fire as you came,
Love is losing game

One I wish I never played,
Oh, what a mess we made
And now the final frame,
Love is a losing game

Played out by the band,
Love is a losing hand
More than I could stand,
Love is a losing hand

Self professed and profound
Tilter tips were down
Know you’re a gambling man
Love is a loosing hand

Tho' I battled blind,
Love is a fate resigned
Memories mar my mind,
Love is a fate resigned

Over futile odds,
And laughed at by the Gods
And now the final frame,
Love is a losing game.

Friday 14 December 2007

Britney Spears new video: "Piece of me"

Nu am gasit varianta totala, dar din cate observ, arata HOT.

EDIT: nu mai este preview, este totala, dar nu pot da embed.

http://www.youtube.com/watch?v=89oS4SN4mNg

Wednesday 12 December 2007

Si eu vreau sa fiu infractor...

In ultima vreme am observat ca sunt prea cuminte. Si prea cu minte. Prea judec tot inainte sa fac ceva. Nu stiu de ce sunt asa de calculat. Nu stiu de ce ma gandesc de azi pe ziua de poimaine. Trebuie sa fac ceva sa schimb asta. Dar ce? O gramada de colegi au primit scrisori de la dirig. Da stiu, va ganditi ca e sezonul sarbatorilor, si au primit o scrisoare de urari de bine din partea scolii sau ma rog, scoala cere o donatie?

Da de unde. Erau scrisori de informare a numarului de absente. Eu de ce nu pot primi asa ceva? Eu de ce nu pot sa am multe absente nemotivate, sa ma stresez de unde sa fac rost de motivare si sa fiu nevoit (obligat) sa stau la ora de franceza fiindca deja am prea multe absente in rubrica? Cand o sa fiu si eu asa? De ce nu imi sta in caracter sa plec fara motiv constant nu numai ocazional?

Stiu, acuma o sa credeti ca peste ce soarece de biblioteca ati dat. Dar nu e asa. Deloc. Nu sunt asa zisu tocilar de racovita. "Da, acolo la racovita la voi invatati mult, nu?" Nu. "Tu cred ca ai numa note de 10 si 9, nu?". Nu. Am si de 6 si 7. "La mate ai media 10, nu?". As vrea eu, ce zici de 7?

Vreau sa fiu infractor. Vreau sa lipsesc. Vreau mustrare de la profesori. Vreau sa ma pun rau cu ei. Si nu in ultimul rand, vreau scrisoare de la dirig acasa!!!!

Saturday 8 December 2007

dependenta: vrei sa, dar nu poti

Cat de greu e sa scapi de un viciu? Foarte greu. Foarte foarte greu. Acum cateva saptamani m-am lasat de fumat. For no reason. Numai sa vad daca pot. Si aseara am observat ca nu pot. Si nu cei din jur sunt de vina. Numai eu sunt.

E acea dorinta interioara arzatoare de a face exact opusul a ceea ce ti-ai propus. De a face ceea ce tu ti-ai interzis.... De a nu respecta singura restrictie pe care ti-ai pus-o. De ce sa nu fumez? Asta imi zice constiinta. De ce sa ma abtin de la o tigara cand si cand? De ce nu simt placerea primului fum dintr-o tigara tocmai aprinsa cu una din cele cateva brichete? De ce sa ma duc in oras si sa stau la masa, cu un suc, bere sau vin, si sa imj refuz pofta unei tigarete..... De ce? De ce?


Fiindca asa ar trebui. Fiindca asa ar fi logic. Fiindca dependenta imi intuneca gandirea. Insa sunt relativ linistit. "Tigarile nu's un viciu. Sunt o placere a vietii. Alaturi de bautura si femei.". Acum citez pe cineva. Dar eu abia acum imi dau seama cat de greu renunti la ele. Si daca tigarile sunt atata de indispensabile pentru fumatori, nici nu vreau sa imi imaginez cum sunt drogurile pentru addicted... sau alcoolul pentru alcoolici. Asa ca de acum inainte ma voi gandi de 2 ori inainte sa mai comentez de BS sau alte celebritati cu probleme..... I'll know I have my own to deal with.

Friday 7 December 2007

cercul vicios al adrenalinei cica


Imi place despre Ruxi. Scoate din cand in cand teme pe nu te poti abtine sa nu le comentezi. Cica ea cand va avea copii si o sa vrea sa le spuna cele mai craaazy stuff pe care le-o facut in tinerete nu va avea sa zica. EU sincer cred ruxi ca te uiti la prea multe filme. Tu crezi ca asa e viata? Ca parintii spun copiilor nebunii din tinerete: DUI, droguri, iubiri interzise, furisat de acasa, sau ce zici tu ca vezi doamne au plecat de acasa 3 zile si nu s-au mai intors?


Cum ai vrea sa te furisezi de acasa? Pe geam? Ca-n filme? Noi stam la bloc. Sari tu de la etaj? Seriously? Nu cred ca problema trebuie pusa asa. Adrenalina. Trebuie neaparat sa o simti constant? Trebuie constant sa simti ca faci o nebunie? Si cand zic nebunie chiar zic nebunie. De ce simte omul nevoia de a iesi din cotidian? Sa faca ceva "extraordinar"? Ca sa se poata lauda ca "uuu am sarit cu parasuta!" sau "uuu, ce crazy a fost, 3 zile nu m-am intors acasa". Cine face asa ceva? Sincer! Eu nu cred ca am intalnit nicio persoana care sa plece de acasa zile in sir fara sa anunte pe cineva.


Si la urma urmei, noi nu traim in US. Noi pana acum 18 ani eram sub comunism. Intreaba-ti parintii ce insemna o nebunie atunci. Insemna sa mergi la mare. Nu sa mergi la mare si sa nu ai ce manca si sa mananci din conserve etc etc. Insemna pur si simplu sa poti sa mergi la mare. Sa ai conditiile sa ajungi. Nebunie era sa poti sa mergi la disco. Si ghici pana la cat se statea la disco? Pana la ora 11-12. Atunci era trimisa lumea acasa. Aia era nebunia. Tu la cat te intorci acasa de la club? Nebunie era pe atunci sa ai televizor color si casetofon cu cele mai noi hituri de "afara". Nebunie era sa poti fuma tigari Marlboro si sa bei o sticla de Pepsi. Si nu o sticla de Jack ca acuma. Nu cred ca stia multa luma de Jack Daniels atunci. Nebunie era sa spui ceva rau despre sistem. Noi oare acuma nu suntem sufocati de democratie? Si oare, daca te gandesti la trecut, insemna ca parintii nostri si oameni de atunci nu simteau adrenalina? Crezi ca erau plictisiti? Nu cred. Cred ca notiunea de crazy stuff a luat o intorsatura foarte ciudata. Lumea parca se intrece sa faca nebunii. Lumea a pierdut notiunea de om asezat. De om linistit. Totul e o mare distractie. Da, adrenalina e buna. Insa nu dusa la extrem.


Asa ca decat sa le povestesc copiilor mei ca am fugit de acasa, as prefera sa le spun ca am mers in oras cu prietenii la cafea. Decat sa le spun ca am fumat iarba, as prefera sa le spun ca am fumat tigari si trabucuri. Decat ca am fost beat in fiecare weekend in obsession, mai bine ar afla ca am baut bere vin la un pahar de vorba in enigma.

Thursday 6 December 2007

A "friendly" e-mail to the service

Cat poate dura pana vine telefonul NOU pentru inlocuirea celui pierdut? Deja au trecut 3 SAPTAMANI de cand am lasat telefonul in service, si 2 SAPTAMANI de cand a fost pierdut. NU CREDETI CA DEJA E O PERIOADA FOARTE MARE? Nu imi convine sa fiu amanat la nesfarsit, "candva la sfarsitul saptamanii". De 2 saptamani trebuia ca CIRMA ELECTRONICS, mare service Nokia, sa se mobilizeze si sa trimita un telefon de schimb. Sau acuma trebuie sa astept pana dati in judecata firma de transport?

Telefonul pe care il voi primi in locul celui pierdut, vreau sa vad personal cum este desfacut din pachet nou, sigilat. Este minimul pe care il puteti face avand in vedere tot ceea ce s-a intamplat. Stiu, nu e vina CIRMA ELECTRONICS ca s-a pierdut, dar nu e nici vina mea.

Pana cand trebuie sa astept sa fie inlocuit? Nu credeti ca intreceti orice masura a bunului simt?

Wanna bet ca nu voi primi raspuns?

iara raspunsul.

BUNA ZIUA

AM TRIMIS MAILU DUMNEAVOSTRA MAI DEPARTE LA BUCURESTI SA VEDEM, POATE SE GRABESC UN PIC LUCRURILE. NE PARE RAU DE PROBLEMELE CREATE, INSA, CUM ATI MENTIONAT SI DUMNEAVOASTRA, NU E NICI VINA FIRMEI CIRMA ELECTRONICS PENTRU CE S-A INTAMPLAT.
NE CEREM SCUZE INCA O DATA SI SPERAM SA SE REZOLVE PROBLEMA CAT MAI REPEDE.
MULTUMIM PENTRU INTELEGERE.

care intelegere??? oare li se pare ca eu mai am intelegere fata de ei? Dupa 3 saptamani in care m-o futut cu tot felu de informatii si amanari?

Monday 3 December 2007

PD se va uni cu PLD


Ceea ce multi anticipau a fost anuntat aseara. Partidul lui Emil Boc (si a lui Basescu) se va uni cu partidul lui Theodor Stolojan (si a lui Basescu), sub numele de PDL.

Politicienii din opozitie ridica din coate, ba ca e o alianta proasta, ba ca nu vor avea nicio sansa. E frumos sa auzi asemenea declaratii din partea unor partide care nu au trecut pragul electoral la alegerile euro-parlamentare si care au fost depasite de candidatii independenti (vezi PRM, cu ai sau CV-Tudor si Lucian Bolcas).

Si apropo, CV Tudor nu isi dadea demisia parca? Unde e??? Vreau sa o vad!

Telefon nou de la Nokia Romania


Acum aproape trei saptamani mi-am lasat telefonul nou Nokia N73 in serivice la Cirma Electronics. Telefonul a murit in timplul unui update de soft cu NSU. Firma de transport cu care lucreaza CIRMA se pare ca a pierdut telefonul meu, si alte colete.


Astazi am primit un telefon de la Cirma Electronics cum ca imi vor inlocui telefonul in totalitate, sigilat etc. Mi se pare foarte normal. Insa numai la finalul acestei saptamani. Atata vreme cat se tin de cuvant nu mai am nicio obiectie. Problema e cu modul in care sunt tratati clientii. Ajunsesem sa sun zilnic si sa intreb ce se intampla cu telefonul. Mi se spunea ca este la service, este pe drum, trebuie sa vina. Este absurd ca o firma de service sa nu stie unde e telefonul la un anumit moment. Tu le incredintezi, pe baza garantiei Nokia, un bun de o anumite valoare, iar ei sa nu stie detalii este inadmisibil.


Mai adaug ca Cirma lucreaza cu Cargus. Si probabil ca lucreaza fara nicio asigurare a marfii din moment ce eu primesc telefon nou de la Nokia, si nu de la Cargus. Oricum in toata povestea asta, Cargus ar fi de vina. Ma mai gandesc daca sa mai trimit prin ei.....

Sunday 2 December 2007

Mare meci "U" Cluj - CFR Cluj

Azi e mare meci, mare meci. "U" Cluj, echipa noastra de suflet, intalneste rivala CFR Cluj. Sa speram la un rezultat bun pentru "U". Numai "U".

EDIT: Meciul e foarte strans pana la sf primei reprize. CFR joaca relativ slab. 0-0 la pauza.
EDIT: 2-0 CFR-U Cluj. Fabbiani si Trica....

Romania la EURO 2008


Nu stiu de ce, da mi se pare ca Romania va avea un turneu scurt la EURO 2008 avand in vedere ce adversare are...


Am picat in grupa C, de departe cea mai dificila grupa, avand in vedere echipele. Vom avea de infruntat nationalele Italiei, Frantei si Olandei. Tuff luck, nu?


Oare Piturca mai crede ce declara nu demult? "Visăm să ajungem în finală, să o câştigăm"

Saturday 1 December 2007

1 Decembrie


Astazi e ziua nationala a Romaniei. La multi ani tuturor romanilor, oriunde s-ar afla!

Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie

Mihai Eminescu
.
Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,
Tara mea de glorii, tara mea de dor?
Bratele nervoase, arma de tarie,
La trecutu-ti mare, mare viitor!
Fiarba vinu-n cupe, spumege pocalul,
Daca fiii-ti mindri aste le nutresc;
Cãci ramine stinca, desi moare valul,
Dulce Romanie, asta ti-o doresc.
.
Vis de razbunare negru ca mormintul
Spada ta de sânge dusman fumegind,
Si deasupra idrei fluture ca vintul
Visul tau de glorii falnic triumfind,
Spuna lumii large steaguri tricolore,
Spuna ce-i poporul mare, romanesc,
Când s-aprinde sacru candida-i vilvoare,
Dulce Romanie, asta ti-o doresc.
.
Ingerul iubirii, ingerul de pace,
Pe altarul Vestei tainic surizind,
Ce pe Marte-n glorii sã orbeasca-l face,
Când cu lampa-i zboara lumea luminind,
El pe sinu-ti vergin inca sã coboare,
Guste fericirea raiului ceresc,
Tu il stringe-n brate, tu îi fã altare,
Dulce Romanie, asta ti-o doresc.
.
Ce-ti doresc eu tie, dulce Romanie,
Tinara mireasa, mama cu amor!
Fiii tai traiasca numai în fratie
Ca a noptii stele, ca a zilei zori,
Viata în vecie, glorii, bucurie,
Arme cu tarie, suflet romanesc,
Vis de vitejie, fala si mindrie,
Dulce Romanie, asta ti-o doresc!