Sunday 25 May 2008

Romania locul 20 la Eurovision

Ca de obicei, Romania s-a facut de ras la Eurovision cu piesa lui Nico cu Vlad Mirita. La asa piesa, asa clasare... Locul 20 din 25.

Penibil, cu adevarat penibil. Cred ca la anu trebuie sa ne castigam dreptul sa participam, nu mai intram automat. E o piesa buna, dar nu de Eurovision.

Normal ca Romania a obtinut 12 puncte de la Moldova si Spania, si 6 sau 7 de la Israel. Se vede pe unde sunt romani, nu?

Tuesday 20 May 2008

Monday 19 May 2008

Andrei Gheorghe, beat si suspendat

Dupa incidentul cu politistul de miercurea trecuta (cica, eu am aflat de el numai sambata, pare-mi-se), Reaalitatea TV a decis sa-l scoata pe Gheorghe de pe sticla pana cand, chipurile, lucrurile se vor lamuri.

Pai ce-i de lamurit? Gaborii si-au facut treaba, l-au gasit cu alcool in sange, si Gheorghe, mare om de TV cum e el, a decis sa-si faca singur dreptate. Plus ca avea un gust acru in gura (de la bautura) si s-a gandit sa se scape de el... PE GEAMU' POLITISTULUI!

Thursday 15 May 2008

Tuesday 13 May 2008

pitzipoance de cluj

Sa va uitati neaparat pe profilul asta. Se pare ca cineva a avut rabdarea sa caute printre toate versatele de 14-15 ani si sa le tune si sa le adune aici.

Pare-se ca, pe langa limba "zooooper", pe care o vorbesc zylnic cu celelalte pryetne, versate, cu valoare shi styl, ca sa nu zic fesănăbăl toate, unele din ele au invatzat tainele fotoşopului. Insa va las sa va delectatzi. Nu incercatzi insa sa le cautati profylul, majoritatea pot fy vazute numai de "frends". zoooooooopeeer!!! ~x(~x(~x(~x(~x(

http://fitzoasele-hi5-ului.hi5.com/


intre timp, cineva a sters contu. probabil ca alea s-au plans. dar noroc ca este cache la browser.



Toate drepturile de autor pe expresii si limbaj revin www.pitzipoanca.org

Saturday 10 May 2008

angelina jolie filmata la 16 ani...

se pare ca avea doar 16 ani cand a filmat acest videoclip. in orice caz, arata foarte bine

Friday 9 May 2008

Google Translate in Romana

Popularul translator Google Translate acum suporta si limba romana.

You can now translate from Romanian to English and viceversa.

Chh. Check it out. http://translate.google.com/translate_t

via Zoso.

Thursday 8 May 2008

Putin, premier

In urma cu ceva timp va anuntam ca Putin urma sa devina premier. Azi s-a intamplat. Ieri si-a terminat mandatul de presedinte, si azi a fost numit premier. A fost investit in functie deja.

Cum era treaba aia cu puterea in Rusia?

Aaaa da, e in mana unui singur om tot timpu'.

Becali cercetat la DNA Cluj

Becali si inca 4-5 oameni din anturajul său sunt cercetati de DNA Cluj de dare si luare de mita.

Pare-se ca aveau peste 1.7mil EUR destinati catre "U" Cluj, in cazul unei victorii sau egal.

Explicatia lui Becali este una simpla: "Oamenii mei erau in Cluj pentru a cumpara terenuri".

Wednesday 7 May 2008

Se decide campionatu: "U" Cluj - CFR


Astazi la Cluj, pe stadionul Ion Moina, la meciul "U" Cluj - CFR, se decide cine va castiga in campionatul intern.

Nervii sunt intinsi la maxim, fortele de ordine sunt stresate si impanzite in tot Clujul, ATMOSFERA E INCENDIARA.

Sa uram succes celor de la "U", ar fi frumos sa aiba aceasta victorie in scurtul timp petrecut in Liga 1. Sa uram succes si celor de la CFR, sa aduci titlul in Cluj ar fi o realizare.

LATER EDIT: Studentii au pierdut cu 1-0.
Au fost incidente majore, un jandarm a fost batut rau de "suporteri" ai echipei U.

Shukarele, Shmekerele si Manelistele

Probabil ca deja v-ati saturat de campania mea continua de promovare a elegantei, stilului si valorii din "moda pitzi", insa nu ma pot abtine.

fetele astea stiu meserie. Shukarele se invata una pe alta meserie. Sa moara de ciuda "dusmancele" care nu-si permine sa aiba haine feşănăbăl ca ale ei de la Dolce&Capcana, Guc-ci sau Louis Vitan.

Plus ca una din printzese e soferita, o "piztipoanca cu covrig in mana". Sa moara celalalte de ciuda ca are masina si-si permite.

Expresiile sunt preluate de la site-ul http://pitzipoanca.org/



via http://cocalari.com/

Monday 5 May 2008

GHID: Cum sa ignori oamenii nesuferiti

In ultima vreme am constatat ca suntem asaltati de un val incredibil de oameni nesuferiti care, crezand ca sunt mai buni ca toti ceilalti, iti creaza acea stare cronica de prost dispozitie, iritare si chiar nervi.

As vrea sa spun ca ghidul functioneaza. As vrea sa ma dau exemplu pe mine, cat de bine imi merge de cand mi-am creat acest set de "porunci". Sfaturi pe care eu unul le dau, dar nu reusesc sa le respect nici cum. Teoretic imi iese, practic insa, sunt de parere ca e imposibil de anticipat in ce situatii ajungi si peste cel tipuri de nesuferiti dai. Fiindca da, sunt mai multe tipuri. Dar lasam discutia asta pe altadata. Mai jos, acele sfaturi "pretioase".


1. Cand nesuferitul vorbeste cu tine, incearca sa fii (sau dupa situatii, sa pari) cat mai atent si sa raspunzi cat mai respectuos posibil. Astfel, nesuferitul va crede ca este cu adevarat important, iar tu, i-ai acordat un moment, ceea ce pentru el/ea va fi ceva cu adevarat special. Fiindca omul nesuferit nu intreaba pe oricine, intreaba numai acele persoane a caror parere conteaza pentru el/ea, si care, dupa el/ea are o anumita pozitie si influenta in grupul din care fac parte cu totii. Tu insa, nu vei scapa de acea iritare care apare cand nesuferitul intreaba constant aceeasi intrebare, insa senzatia va fi diminuata fiindca vei scapa de nesuferit/nesuferita mai repede. As putea zice ca scapi ca prin urechea acului. Astfel, nici nu te vei pune rau cu acea persoana si, el nesuferitul va muri de ciuda in interior fiindca nu a reusit sa te enerveze. Nu uitati: scopul nesuferitului e sa scoata din sarite pe ceilalti!

2. Nesuferitului ii place sa fie in centrul atentiei. Acasa, la scoala, la club, intre prieteni, intodeauna va incerca sa se faca remarcat/remarcata. Intodeauna va rade cel mai tare, va spune povestile cele mai picante sau siropoase, intodeauna va dansa cu toata lumea "buna" si va incerca sa fie "the best of the best". Cu ideea asta revenim mai tarziu. Astfel ca, daca in grup apare un nesuferit mai mare, va fi foarte greu pentru ca cei doi sa traiasca impreuna in acelasi grup. Desi nivelul de nesimtire si nesuferire poate sa fie mai mic sau mai mare, intr-o astfel de competitie, things get ugly. Nevoia de atentie e foarte mare, astfel ca nesuferitul nu va sta sa se uite cum atentia aia se indreapta spre altcineva. El/ea e the one. Singurul/singura.

3. Nesuferitul nu greseste. Trebuie sa stiti asta. Chiar si daca eroarea pe care a facut-o e imensa, colosala si CLARA, nesuferitul nu o recunoaste. Nu-i sta in fire sa recunoasca eroarea. A o recunoaste ar insemna a-si arata o slabiciune. Si nesuferitul nu vrea sa se simta expus. Ar fi o tragedie ca secretele sa-i fie aflate. Toata lumea ar sti cine e cu adevarat. O astfel de demascare nu ar fi benefica "imaginii". Nesuferitul vrea sa para si sa fie IMPECABIL. Cum sa treci peste el? Simplu, prin aluzii fine, sau prin demostrarea simpla a contrariului cand el dovedeste, cu maiestria caracteristica, ceva. Eul intern va fi atat de ranit si iti vei da seama prin comportamentul exterior. Nesuferitul insa nu va spune nimic, si isi va continua activitatea ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Cunoscatorii insa stiu cum arata un nesuferit cu coada intre picioare...

4. Nesuferitul stie tot despre toate. Asta ca apropo de demascare. Nesuferitului ii face o deosebita placere sa stie totul despre altii, chiar daca asta nu-l ajuta cu nimic in prezent sau in coordonarea propriei vieti. Fie ca e o barfa despre o colega, un detaliu despre un prieten, nesuferitul stie totul. Fiti atenti insa: exista o diferenta subtila intre a fi barfitor si a fi nesuferit. Nesuferitul e un barfitor. Barfitorul nu e neaparat nesuferit. Vedeti, nesuferitul isi ia toate informatiile de la un barfitor, pe care apoi le analizeaza "la rece", pentru ca apoi sa altereze acea barfa in folosul propriu si pentru construirea acelei "imagini proprii". Barfitorul normal nu face asta. Deci sa nu uitam, nesuferitul nu e probabil cea mai buna sursa de informatii credibile. Astfel, asigurati-va de doua ori inainte sa-i favorizati acea crestere de notorietate si in final, imagine.

5. Nesuferitul vrea sa para bun la toate, si vrea sa fie in TOATE grupurile "bune". El/ea se va pune bine cu toata lumea, fiindca cine-stie, candva pe viitor, vreuna din acele persoane poate va ajuta la atingerea scopului. Deviza omului nesuferit in acest domeniu este "scopul scuza mijloacele". Astfel ca, daca vezi un nesuferit MULT PREA AMBITIOS, e poate mai bine sa te dai la o parte, fiindca nu poti sti pana unde poate merge ca sa-si atinga scopul. Cu barfe stim ca umbla. Cu subtilitati, la fel. Aveti deci grija sa nu va jucati cu focul. Poate va ardeti. Nesuferitul vrea sa fie bun la toate, si il roade o invidie (interioara, fiindca la exterior el/ea nu lasa se vada - din nou, cunoscatorii stiu adevarul, si il vad) cand observa ca altii sunt mai buni ca ei, ca altii au mai mult succes ca ei. Cand tu esti in ipostaza omului cu succes, e bine sa urmezi sfatul nr.1 pentru a nu starni un vulcan care pana atunci fierbea la foc mic.

6. Nesuferitul vrea sa se simta admirat. Ultimele trenduri, nesuferitul le stie. Ultimele faşănuri le cunoaste chiar daca, uneori nu isi permite sa le aiba. Insa cateodata puteti observa cum avea invidie de care vorbeam mai sus isi face simtita prezenta si in exteriorul fiintei nesuferitului. Daca intr-o sedinta, intr-o conferita sau chiar intr-o ora, vei vedea ca nesuferitul analizeaza cu atentie lumea, incearca sa nu razi si incearca sa nu privesti inapoi. Pentru nesuferit ar fi o nenorocire ca a fost prins cu maţa-n sac. Plus ca aceste clipe ii acorda o clipa de ragaz in care poate sa renunte la acea masca pe care o poarta constant. Totodata, veti simti, chiar si pentru cateva clipe ca ceea ce purtati, ceea ce vorbiti, ceea ce faceti chiar are importanta pentru nesuferit. Pentru cateva clipe, sunteti idolul nesuferitului. Aveti insa grija. Exista posibilitatea ca nesuferitul sa va "admire" pentru ca simte un adversar in persoana dumneavoastra, si probabil acum gandeste cea mai noua barfa pe care sa o raspandeasca. Fiti insa linistiti, dupa cum spuneam, notorietatea nesuferitului nu e asa mare si orice informatie eronata si deformata pe care ar da-o mai departe, nu ar fi luata drept biblie.

7. Nesuferitul va face totul ca sa te simti bun de nimic. Trebuie stiut ca, desi incerci sa lupti impotriva tacticilor abordate de ei, uneori nu iti iese. Uneori, nesuferitii isi duc planul la bun sfarsit, si isi indeplinesc scopul: sa te faca sa te simti prost. Fie ca apeleaza la unele subtilitati nemaiintalnite de tine, fie ca barfa raspandita prinde, fie prin simpla lor prezenta in momentele tale de slabiciune, nesuferitul, fara sa iti dai seama cum va castiga!

De aceea, ca sa inchei, spun ca e imposibil de gasit toate formele de manifestare a nesuferitului, si, bineinteles, e imposibil de prevenit si de oprit planurile diabolice ale acestuia.

Astept indicatii si adaugiri la cele spuse mai sus. Imi iertati greselile de ortografie si de limbaj. Sper sa fi fost clar in explicatii pentru ca acest ghid sa va dea pregatirea MINIMA de contracarare a nesuferitului.

Cordos George, mai 2008

Sunday 4 May 2008

Numarul lui Guta

Se pare ca Zoso a descoperit numarul lui Guta. :))

Sunati, sunati! Poate face o piesa cum il suna dusmanii la telefon. Defapt stai, deja are. :))

Saturday 3 May 2008

Sunt pitipoanca, dar nu mai am site!

Le-au sters!!! Pare-se ca din cauza incalcarii unor anumite drepturi, site-ul Piztipoanca a fost sustpendat. Insa, se pare ca vor reveni cu un domeniu propriu. Atunci vor reveni cu al lor slogan: "Sunt pitipoanca, deci exist!".

Probabil ca "fetizele" stilate care erau prezentate pe acolo ori "s-au pus bine" pe langa hackeri, sau, pare-se, au facut sesizare la wordpress. Of, of, of! Speram sa revina in curand!

Pitzipoancele si cocalarii

Am gasit 2 site-uri superbe, care contin materiale ce te pot tine in fata monitorului ore intregi. Aceste site-uri contin materiale incendiare cu eleganta, stilul, finetea, fitzele unor fete si baieti de nota 10. Tot ce vrei! Mai jos veti gasi toate informatiile necesare pentru cateva ore de ras continuu.

http://pitzipoanca.wordpress.com/
http://cocalari.com/

Si, pentru ca sa va dau un spoiler la ce urmeaza sa vizitati, adaug jos un mic sfat/adevar publicat ieri pe pitzipoanca: Inainte să meargă la mall, şoferiţa piţi (cea updatată la 2008, care ştie ce inseamnă card) se opreşte la un ATM, pardon vroiam să zic Money Machine, să scoată valoarea şi talentu’ de pă card. Urmează deci: cum ai bani de şoping in 27 de paşi simpli!

1. Oprire caţiva metri după automat.
2. Parcurgerea in marşarier a distanţei necesare pană in dreptul automatului.
3. Repornirea motorului inecat.
4. Coborarea geamului.
5. Găsirea poşetei, golirea acesteia pe scaunul pasagerului pentru a localiza cardul.
6. Găsirea genţii de machiaj şi verificarea machiajului in retrovizoare. Adăugare un pic de sclipici şi trei gloss-uri.
7. Incercarea introducerii card-ului.
8. Deschiderea portierei pentru accesul mai facil la automat dată fiind distanta prea mare pană la aceasta.
9. Introducerea card-ului.
10. Introducerea card-ului in poziţia corectă.
11. Reintrare in maşină şi căutare jurnal/agendă care are codul PIN scris pe coperta interioară.
12. Introducerea codului PIN.
13. Apasare “Cancel” si reintroducerea codului PIN corect.
14. Introducerea sumei dorite
15. Intrare in maşină şi tras repede frana de mană pt. că o luase la vale.
16. Reverificarea machiajului in oglinda retrovizoare.
17. Scoaterea banilor.
18. Golirea poşetei, din nou, pentru găsirea portofelului şi introducerea banilor in portofel
19. Reverificarea machiajului
20. Parcurgerea a cativa metri.
21. Reintoarcerea la automat.
22. Recuperarea card-ului.
23. Regolirea posetei, gasirea portofelului, punerea card-ului in locul lui
24. Reverificarea machiajului.
25. Repornirea motorului care s-a inecat si demarare.
26. Conducerea a 6 pană la 8 km.
27. Eliberarea franei de mană.

Schimbare aspect blog

Am considerat ca e momentul ca micul meu blog sa sufere o schimbare de look. Da, stiu, nu a trecut asa de mult timp de la ultima schimbare, insa am considerat ca e timpul. Am adaugat cateva chestii noi, cum e Peek-a-boo posts, sau sectiunea de Contact. Cititi mai jos!

Ma saturasem deja de acel verde si albastru de dinainte. Plus ca avea cateva probleme de afisare. Look-ul actual e mai modern, mai plin de viata, asa cum vreau eu sa cred ca sunt. Decat dark and twisted, mai bine bright and sunny.

Tema actuala vine si cu acel mini meniu pe mijloc, in care veti gasi ultimele comentarii, ultimele articole. Voi adauga probabil si acel Flickr Photostream. Totodata, la sectiunea Contact veti gasi un formular prin care imi puteti scrie direct pe mail. Am preferat aceasta metoda pentru a evita Spam-ul care poate aparea in urma publicarii adresei directe.

In rest, ce pot sa spun, sper sa va placa noul look.

Thursday 1 May 2008

Bro' Rape

Stiti ca pe diferitele forumuri straine (de specialitate sau nu), in special pe cele in limba engleza, mai toti utilizatorii sunt "bros". Cand unii raspuns altora, proabilitatea folosirii sau chiar inceperii raspunsunsului cu acest "bro" e foarte mare.

In aceasta idee, ce tampenie de video am gasit. Nici nu stiu daca sa-l consider Funny sau nu... O fi pe bune? :-S

Subiectele la Oral, pe subiecte2008.edu.ro

Ruxi mi-a adus azi in atentie ca subiectele la probele orale au aparut pe site-ul Ministerului.

Parerea mea ca sunt cu adevarat lejere, atat la romana cat si la engleza. Deja simt ca (cu putin efort) voi avea 10 in primele 2 probe. Sa speram ca acuma cobesc.

Dar la modul cel mai serios, sunt usoare.

Check'em out here.


LE: Acesta este postul cu numarul 200. Happy blogging!