Sunday 29 March 2009

Fur net

Fiindca toata ziua UPC ba a mers, ba n-a mers, la aceasta ora stau pe balcon si fur wireless de la ceva vecini imprudenti care nu si-au protejat access point-ul.

Fur ca tot romanu'. Si nu mi-e rusine sa zic.

Saturday 28 March 2009

Friday 20 March 2009

All that jazz (Jabbawockeez dance)

Ca apropo de dansuri...



Cine vrea piesa, poate să mi-o ceara. Sună bestial! Originalul eu l-am auzit în musicalul Chicago. Dar cred că este şi un Broadway play cu acelaşi nume.

Thursday 19 March 2009

Concertul VAMA din Obsession

Aseară, 18 martie 2009, am fost la concert la Vama în Obsession. A fost un super-extra-mega concert. A fost o grămadă de lume şi măcar pentru o seară Obsession-ul a fost aproape fitze-less. Au cântat o grămadă de piese vechi printre care si Sf. Petru, V.S.T, 18 ani, iar de pe albumul nou am remarcat că piesa Cârtiţa e parcă "imaginea audio" a concertului, tot faceau câte un medley cu ea din când în când.

Deşi de multe ori Tudor se trage pe fese să nu cânte Cişmigiu, de data asta a cântat fără probleme. Ba chiar, înainte de Cişmigiu, trupa a făcut un adevărat show cu diferite negative live din piese celebre de la Coldplay, AC-DC şi alţi rock-gods!

A fost extraordinar de tare. Îmi pare rău pentru cei ce nu aţi venit, aţi ratat ceva senzaţional.

Am urcat câteva filmuleţe pe youtube. Ştiu că nu am stat în cea mai fericită poziţie, dar cel mai mult a contat muzica. Vă las să vă delectaţi cu V.S.T si La radio., pe fundal se mai aude şi vocea mea... :D Am mai găsit şi un film cu cover-urile. Extraordinar!!! :D



Dezbateri

Fiindcă am fost atacat personal nu o dată ci de mai multe ori, de mai multe persoane disctincte, însă aflate în strânsă legătură, pentru o opinie personală, exprimată liber şi fără să jignesc pe absolut nimeni, am considerat că părerea mea nu contează destul de mult pentru a merita să fie spusă.

Îmi cer scuze că nu fac parte dintr-o categorie socială mai bună pentru voi (şi ca voi) şi îmi pare rău că nu ştiu şi probabil nu voi şti să apreciez dansul la adevărata valoare pe care voi, cei din menţionata categorie socială ştiţi. Nu voi recurge la jigniri, dar să nu credeţi că nu aş putea. Pur şi simplu nu îşi au rolul în discuţie.

Pe viitor voi încerca să nu mai intru în diferite dezbateri fiindcă probabil clasa sociala căreia aparţin nu deţine cunoştinţele sau gusturile necesare pentru o analiză subiectiva, dar în acelasi timp omniscientă si imparţiala. Sunt curios dacă există aşa ceva.

Wednesday 18 March 2009

Dansul, o prioritate?

ARTICOL ŞTERS. După reconsiderări, am pus înapoi articolul. Da, sunt impulsiv. Mă scuzaţi. :)

Ruxi are cel mai recent articol despre nevoia de a lua cursuri de dans. Şi ce articol cu iz maxim de lobby pentru cursurile astea. De câteva zile îmi tot zicea ca merge la dansuri cu Mihai şi sincer nu am avut nicio opinie pe subiectul ăsta. Întotdeauna am considerat că aceste cursuri sunt o activitate care o faci pentru tine, ca sa te simți tu bine, personal. Dar prin insistenţele de a merge si eu, m-a forțat sa-mi exprim o părere. Si credeți-mă, uneori e mai bine sa păstrezi opinia pentru tine. Nu fiindcă modul in care o sa o expui e neapărat evil, ci fiindcă atunci când ești forțat să faci ceva, niciodată nu o faci cu plăcere sau cu o oarecare obiectivitate. De aceea, in acest preambul, prefer sa lămuresc ceva din start: nu consider ca a lua cursuri de dans e o activitate rușinoasa, nici de cum. Însa consider ca nu trebuie sa devina o prioritate, sau o activitate care merita un lobby intens.

La urma urmei, totul se rezumă la următoarea idee: fiecare face ce vrea. It’s as simple as that. Vrei dansuri, faci dansuri. Nu vrei, nu faci. Motivele pentru refuz sunt puţin relevante. De altfel, aceasta simplistă şi schematică filozofie se aplică în orice activitate care se suprapune cu timpul liber (a se citi puținul timp liber). E absurd sa încerci sa convingi pe cineva sa facă ceva ce nu doreşte. De aceea cred ca dacă o persoana crede că prin faptul că merge sa ia lecţii de dans viaţa ii se va schimba şi dimineaţă când se va trezi va fi o persoana mai împlinită and shit , whatever. Their life, their free time. Alții se simt împliniți si mândri de ei înșiși altfel. Fiindcă totul se rezuma la propria persoana; la ce anume faci ca sa te simți bine cu tine însuti, să fi fericit că ai realizat ceva, că ai reușit să faci ceva nou. Şi mai intra aici şi mândria. Logic şi direct deduc că, în urma unui curs de dans înveți ceva exclusivist, ceva ce nu orice muritor știe, iar asta poate fi un motiv de laudă, nu? În rest, nu cred că există vreun alt motiv să frecventezi aceste cursuri. Probabil că o fi şi de bon-temps sau cum s-ar zice… Pe vremuri, doar nobilimea ştia dansa. Ajungem iarăși la vremurile de demult?!? La diferenţele de clase sociale şi la diferite mentalităţi cum că doar unii trebuie să danseze (sau sp ştie să danseze)? Şi acum încep partea subiectiva a articolului. Purced în tainele şi ideile proprii cu ideea de a avea nevoia de a şti să dansez Cha-Cha, pe care cred ca eu, personal, nu o am. Sesizez însa, cu o oarecare îngrijorare ironică, evoluţia interesului românului de rând pentru dans: de când cu emisiunea Dansez pentru tine, a aflat şi el, cetaţeanul, de tot felu' de dansuri exotice pe care le crede că sunt cu adevărat importante în viaţă. Da, e frumos să şti dansa, e lăudabil. Dar eu îl consider frumos atâta vreme cât e exclusivist şi rar. Daca toţi ar şti dansa Slow-Fox, unde ar fi spectacolul când vezi dansatorii de profesie într-un spectacol incendiar?!? De aceea, exagerând în stilul propriu, nu cred că lecţiile de dans sunt sarea si piperu vieții, maioneza si ketchupul nelipsit de pe shaorma si alte varii exemple de bunuri complementare si nesubstituibile.

Totul tine si de priorități. Pentru mine, cursurile de dans would not be on the top of the list. Şi probabil nici măcar in top5. Personal, cred că e mai însemnat să ştiu să bat un cui decât sa dansez mambo. Sau să ştiu planta un pom în grădină decât merengue, sau cum s-o numii. Păcat că asemenea cursuri nu se fac, chestiile astea se învaţă mai degrabă singur. Şi repet, din punctul meu de vedere sunt mai importante. Şi cred că multă lume e de acord cu mine…

Dar, repet, managementul timpului personal e activitatea privată a fiecăruia.

Monday 9 March 2009

Sunday 8 March 2009

RUXI: Votaţi Jayze!

Mesaj de la Ruxi: Intraţi AICI, daţi search Jayze si votaţi-o!!!!! (pe aia cu mai multe voturi).

Mesaj automat de mulţumire din partea lui Ruxi: "mersi şi dă mai departe şi la alţii!".

Saturday 7 March 2009

Pentru că... PITONG!

Săracu Cristian, a mers şi el in Kristal club şi l-au racolat ăştia în parcare să faca mişto de el... oricum, el a mers în club pentru Pitong. Şi nu vrea să vină Tiesto şi nu vrea nu ştie dacă vine.

Ăsta e ceea ce eu numesc un interviu CU ADEVĂRAT reuşit. E mai reuşit ca ăla cu 3 în p*** mea!

Friday 6 March 2009

ATB concert, postponed (or cancelled?)

According to http://www.obsessionclub.ro/ the ATB concert that was scheduled for tonight has been postponed to a date that is to be announced. Sucks for them. And it sucks for those who came for the performance from different cities across Transylvania.

Maybe the DJ refused to come because of the lack of ticket sale? Just a thought...

Lansare cefacemdiseara.ro

E oficial, vineri 6 martie 2009, în jurul orelor 22, undeva pe centru, într-un club nou nouț, se pare că isprava cu titlul sub formă de intrebare va fi lansată la apă. Cum ne încălzim tot mai tare odată cu trecerea timpului spun că ne lansăm la apă, vezi doamne suntem pregătiți să ajungem departe, de va fi vreme bună de nu. Arca pe care, Club Refresh au intitulat-o ai ei creatori și care s-a angajat binevenit să ne sustină și găzduiască inițiativa de lansare va primi ai noștrii toți inzeciții invitați. Eu am să ma bucur pentru fiecare dintre acești invitați, doar va fi o petrecere si nicidecum nu ne gândim la motive de indispozitie sau suparare. Deci cu alte cuvinte pentru cei care încă nu cunosc inițiativa la care am muncit în ultima vreme e foarte simplu: vom face o încercare de lansare, party ”dans un club” cu ceva băutură, muzică, multă lume, schimburi de impresii, o proiecție pe perete plictisitoare cu ”nou-născutul” și mai multă voie bună. Dacă citești această postare si nu ai primit încă o invitație la ceea ce se anunță stai liniștit, vine si invitația sigur, la timp. Trebuie luat în considerare si profesionalismul inițiatorilor acestei idei și atunci înțelegi cu ușurință cum e și cu invitațiile.

Alte detalii despre eveniment ar mai fi:lansarea simultană a unui alt site, ceva idee interesantă a altor băieți cu inițiativă. Așadar,dacă ești prin Cluj vineri 6 martie, nu-ți fă alte planuri și hai să-l botezăm împreună pe ăsta micu, ce-l vei găsi curând pe cefacemdiseara.ro

Thursday 5 March 2009

Radio 21 în Cluj din nou?

Astazi ascultam liniştit radioul din maşină şi fiindcă pe niciunul dintre cele 6 posturi salvate ca favorite nu era nimic bun şi de calitate, am hotărât să dau un search. Când a ajuns la frecventa 97.7 tuner-ul s-a oprit iar pe display a apărut Radio 21.

A revenit Radio 21 în Cluj? Ce se alege de Impuls dacă revine 21?

În aceeasi ordine de idei, Europa FM emite mai nou şi pe frecvenţa 102.7, observ eu. Care e treaba???

This could be Toyota's iPod!

The Toyota IQ.

Monday 2 March 2009

Cine vine la Madonna?

Mâine dimineaţă se pun la vânzare biletele (pe myticket.ro) pentru super-mega concertul Madonna de la vară în Bucureşti... Care veniţi?

Later Edit, 03-03-2009, ora 10.05: Biletele la Gazon A, cea mai ceruta zonă, s-au terminat deja!!! Care aveţi, ne vom vedea acolo!!! Muhahahahaha...

Pană de curent în Cluj

Astăzi Clujul a avut de furcă cu o pană de curent gravă... Nu vreau să mă gândesc ce au făcut miile de persoane care depind constant de mijoacele de transport în comun pentru că vreo 2 ore nu s-a circulat. Troleele erau abandonate pe marginea arterelor principale fiind adevărate obstacole în circulaţia şi aşa în general puternic afectată...

Poliţişii de la marile intersecţii făceau ca de obicei mai mult rău decât bine doar trebuie notat că la urma urmei ei nu aveau nicio vină că exista câte un ditamai troleu de tip 4, 6 sau 25 care bloca juma' de stradă!

Sunday 1 March 2009

Fernando - Doamna profesoară

Şi iata că Fernando de la Caransebeş revineeeee. Noul hit este pur şi simplu superb!!!

Câteva din versurile care vor crea o adevărată isterie printre fani sunt: "doamna profesoară, doamna profesoară ce balcoane sexi ai!!!" sau "doamna profesoara, doamna profesoara lecţia nu m-am învăţat!!"