Saturday 21 November 2009

Just saying...


Tudor Chirila e model de moralitate in Romania? Partiarhul Daniel? Sotia unui politician (mai mult sau mai putin) corupt?

Astea sa fie modele de moralitate in Romania anului 2009?

Friday 20 November 2009

Tupeu jegos

Deci sa vedeti ce tupeu jegos pe niste promoterite, ieri la mall. Ma abordeaza o tipa, parea ca si cum ar fi de la ceva promotie.

- "Buna ziua, sunteti cumva fumator?" intreaba entuziasmata o promoterita draguta.
- "Da!!!" raspund eu (deja ma si gandeam la ceva promotie frumoasa gen pachet de tigari gratuit, o bricheta, orice).
- "Astazi e ziua internationala anti-fumat, iar noi suntem aici astazi intr-o campanie de indemnare a populatiei sa se lase de fumat." zise tipa. Deja entuziasmul meu disparuse.
- "Asa, si?" intreb eu, putin iritat.
- "Daca imi dati pachetul dvs de tigari, va ofer un fruct" zice tipa.
- "Aaaa, nu?" raspund eu si mai iritat.
- "Va ofer 2 fructe!!!!" si mai entuziasmata tipa, probabil din cauza ca observa ca incep sa ma enervez.
- "Aaaa, nu?" raspund eu si mai si mai iritat.
- "Deci nu??? Pai atunci... avem aici cu noi un doctor, care va poate face un test gratuit al respiratiei tale." spuse tipa. (de notat ca deja nu mai eram dvs, eram la per-tu).
- "Tocmai am fumat, am fost la o cafea, oare ce fapt surprinzator imi poate spune doctorita?" intreb eu, oarecum sarcastic.
- "Nu stiu, mergeti dvs si vedeti" raspunde promoterita cu o oarecare superioritate.
- "Nu ms, CEAO" inchei eu.

Piesa cu mesaj, luati aminte: "I'm not easy!"

Aici, un video interesant, spoof pe piesa lui BS-3. Si sincer, are mesaj mai tare decat piesa lui BS.



Link for Facebook readers, HERE.

Wednesday 4 November 2009

Toyota se retrage din Formula 1


După 8 în care nu au reusit mare lucru, dar au bagat MULȚI bani, Toyota se retrage din Formula 1 cu coada între picioare. Mișeleste, aș putea spune.

Opinii?

Tuesday 3 November 2009

Orange, here I come

Astazi mi-am depus cererea de portare de la Vodafone. Am ramas complet dezamagit de faptul ca, desi mai aveam putine zile din actualul contract, cei de la Vodafone nici macar nu m-au sunat sa imi faca o oferta. Macar din respect pentru cei 6 ani de vechime. NIMIC.

Am mers la Orange, am solicitat portarea, mi-am facut abonament Pantera 12. Mi-au dat noua cartela, noul numar pe abonament (numar care va fi automat schimbat cu vechiul numar in momentul efectuarii portarii, prin 17/18 ziceau ei). Maine o sa cumpar un telefon la oferta, preturi excelente, ceea ce Vodafone nu a avut niciodata.

Per total, foarte multumit cu Orange pana acuma.

Cu mare parere de rau, renunt la Vodafone. Dupa atatia ani in care am asteptat cu nerabdare acele abonamente si telefoane ieftine pe care le vedem la Vodafone in strainatate, am renuntat. Nu mai ofera ce am nevoie. Plateam peste 70 de lei lunar pentru praf in ochi. Pentru 20 % din ce imi ofera orange la 50 de lei, adica minutele nationale si mesajele. E foarte aiurea.

Ca sa nu mai zic ca in Orange Shop era o imensa coada la consultanti. Stai si o ora ca sa astepti sa te asezi sa iti rezolvi problemele. :)