Thursday, 30 October 2008

We're drifting apart...

2 comments
Uneori se intampla sa te indepartezi de persoane foarte apropiate, desi nu crezi ca asa ceva se poate intampla. Incerci sa te convingi ca e imposibil. They are your friends. And you just don't lose friends. Dar se intampla. Friends come and go. E dur, dar e adevarat. Fara sa iti dai seama, realizezi ca cei cu care "te intelegeai" bine pana ieri, azi parca nu mai sunt aceeasi. Si nu e vorba de a te certa cu ei, doar ca realizezi ca nu mai e la fel ca pana atunci. Ceva s-a rupt, ceva a disparut. Iar cand constati ca acel ceva nu mai este, realizezi ca nu mult timp vei mai pastra legatura... Bineinteles, aceasta "ruptura" se intampla din cauza oamenilor... Sunt persoane care nu realizeaza ca a lipsi de la o iesire, a nu mai da un telefon din cand in cand, a nu mai purta o discutie pe mess sau a nu mai sta de vorba, pur si simplu, aduce in timp ... o ruptura.

Si probabil ca ceea ce scriu eu aici e o aberatie, probabil ca tin prea mult la anumite persoane si ma intristeaza faptul ca le voi pierde. Nu e vorba de iubire. E vorba de respect, e vorba de prietenie. Sunt oameni pe care ii cunosti de mult timp, sti ce mancare preferata au, sti ce bautura le place, ai amintiri placute alaturi de ei. Dar parca ei nu realizeaza nimic din asta. Parca nu le mai pasa de nimic. Uneori, te chiar intreaba ce mai faci, si in acel moment simti ca o fac parca doar din obligatie, nu fiindca le-ar pasa cu adevarat ce faci. Fiindca tu oricum nu le mai spui, iar ei oricum nu se mai asteapta sa le mai spui. E un cerc... Iar cand din cerc ai sters putin din contur... acesta a devenit linie curba. Si din linie se va sterge tot mai mult, pana va deveni un punct.... Si asta te face sa te intrebi: exista prietenie adevarata? Sau e doar o poveste din filmele hollywood-iene? Exista friends for life?

2 Responses so far

  1. Anonymous says:

    Am observat si eu asta in ultimul timp. Din pacate se mai intampla ca prieteniile foarte apropiate sa nu mai fie asa apropiate si asta deoarece una dintre persoane gaseste 'o noua lume', iar cealalta trebuie sa intre in ea (1) sau sa se retraga (2)... Tot timpul se intampla asta, dar de cele mai multe ori e valabil primul caz si nimeni nu observa nimic. Mereu prima persoana isi va gasi scuze de a nu mai iesi, etc, si asa se indeparteaza prietenia.
    Eu cred ca exista friends for life si sper ca nu e doar un gand super pozitiv de-al meu

  2. "Fara sa iti dai seama, realizezi ca cei cu care "te intelegeai" bine pana ieri, azi parca nu mai sunt aceeasi. " . Foarte adevarat. Doare atat de tare ca acolo unde odata ai fost totul, acum sa nu mai reprezinti nimic.

Leave a Reply

Labels