Tuesday, 21 April 2009

MyBrute, My ass

27 comments
Observ că de ceva vreme toată lumea (exagerare, dar oricum multă lume) are mybrute. Ceea ce pe mine nu mă deranjează deloc însă, personal, acest tip de joc nu mă mai pasionează de ceva vreme absolut deloc. Ba mai mult mă scârbeşte tipul acesta de money-making-machine.

De obicei eu îmbraţişez orice fel de new trend, însă de de data asta voi spune PAS. Sau mă rog, aş putea pune problema şi aşa: been there, done that. Probabil că mulţi nu ştiu faptul că ei (proprietarii respectivulul site) primesc o sumă de bani pentru fiecare vizită pe site. Aşadar, succes şi spor la making money for others.

27 Responses so far

 1. Anonymous says:

  http://ssmaiami.mybrute.com/

 2. Anonymous says:

  http://angel3lf.mybrute.com

 3. hm... penibil?!?

 4. Anonymous says:

  vrei sa spui ca daca dau clik pe site-u lor se poate numi munca?cred ca esti doar gelos ca altii pot face bani fara sa munceasca ca tine 12 ore pe santier ca salahor...

 5. Alo, tu nu cred ca ai inteles ce vreau sa spun.

  TU LE FACI LOR O FAVOARE prin click. Tie nu iti aduce nimic! Si nu, nu sunt deloc gelos pe ideea lor (e o chestie de make money easy), si nu, NU muncesc 12 ore pe santier.

 6. Anonymous says:

  mai mr.george... nu mi ia nimeni banii din buzunar dak dau click pe "mybrute".. nu slabesc,nu dau in greu,nu ma costa nimic...jocul in sine e dragutz!ce pot spune felicitari alora cu site-ul si cu ideea de a face bani easy(cum spui tu)...as vrea sa fac si eu bani asa easy,si sa nu mai stau la birou 8 ore zilnic!!in concluzie vb mai putin k iti racesti gura degeaba si "sperii si pestii".. hai gl

 7. Anonymous says:

  http://8dragons6.mybrute.com

 8. briu says:

  http://briu.mybrute.com

 9. Anonymous says:

  si pe tine ce te intereseaza mai mr george daca atii fac bani usor:))? bravo lor pentru idee, cei care dau click nu au nimik de pierdut + ne mai distram si noi..felicitari celor cu mybrute.com is the best :)

 10. Anonymous, anonymous. Ma disperati!!!

  O sa selectezi sa nu mai poata comenta numai cei registered!

 11. Anonymous says:

  http://ciotu.mybrute.com faceti cont ca fac si eu inapoi

 12. Anonymous says:

  http://gineala.mybrute.com .... trebuie sa fac mai multi ca o prietena sa castig un pariu , save my honor

 13. Anonymous says:

  http://xxandr3yxx.mybrute.com ;)

 14. Anonymous says:

  http://nod324.mybrute.com dati aici ca am lup si arma puternica. se spune ca daca e tutorele bun e posibil si bruta ta sa aiba aceleasi caracterictici.

 15. Anonymous says:

  http://sirrobi.mybrute.com/cellule

 16. Anonymous says:

  http://dnaiel1227.mybrute.com

 17. Anonymous says:

  http://fere34x.mybrute.com

 18. Anonymous says:

  http://anonymusone.mybrute.com

 19. Anonymous says:

  haha, te-au invadat totzi brute-isti:)))

 20. Anonymous says:

  http://afkoleaca.mybrute.com

 21. Anonymous says:

  http://the-chaos-maker.mybrute.com/cellule

 22. Antuanela says:

  ti-e cam ciuda mr. george sau ce ? =)

 23. Anonymous says:

  www.pellli.mybrute.com

  Pupil me and I pupil you

 24. DaiZy says:

  te dispera lumea ?... de ce ?.. pentru ca are dreptate?..poi asa este...bravo lor pt ca au facut asa ceva, daca tie nuti place nu te pune nimeni sa intri pe el si nu necesita sa fac iasa mare caz. Poate tu esti mai zgarcit putin( sa nu zic mai mult) si nu vrei sa le dai nici un click.

  si chestia cu " ma disperati" ?! hai serios... e reactia unui copil de cinci ani cand nu mai primeste dulciuri de la mamica.

  te superi , nu te superi, nu ma intereseaza, inveti din greseli si tre sa inveti sa primesti si vorbe mai dure nu numai lingusiri si "bravo puiu mami".

  O zi buna, si buna treaba cu blogu ;).

 25. Anonymous says:

  asta numiti voi brute? :)) http://printesadincopac.mybrute.com

 26. Anonymous says:

  salut eu sunt albert am auzit de blog si mam gandit sa intru am vazut ca stiti sa bagati pe alti la pupil va rog daca se poate sa ma invatati si pe mine sa bag

 27. Anonymous says:

  auzi daca tie nuti place jocul nu trebuie sa faci un forum in care sa zici ca nuti place asta e parerea ta si a multor altora si nuti face griji multi cred ca tinesau ca mine deci eu zic ca daca oamenii nu ar mai face cate un blog pt fiecare chestie care nusi are sensul atunci nu ar mai exista internet deci datii bataie 2milioane de bloguri deschise pe zi(hai ca cam deviez) in fine ce am vrut sa zic adineauri nu cont ceea ce cont e ca nu trebuie sai jigniti/urati pe altii ca au fost smecheri si ca au gasit o modalitate eficienta si usoara de a face bani
  hai, pa, si poate te razgandesti(nici mie numi prea place) dar oricum il joc(nu din lipsa de ocupatie),hai ca am plecat, pa,bafta la toti

Leave a Reply

Labels