Monday 31 March 2008

Mare summit, mare

Vin americanii. Vine Bush! Yey.

Mare summit, mare. Maine la Bucuresti e summit-ul NATO. Presedintii sau reprezentantii a 27 de state din Alianta si inca o sumedenie de delegati de la statele colaboratoare se vor prezenta maine in capitala statului nostru multilateral-"dezvoltat", Bucuresti, cu ocazia summit-ului NATO.

TIM nu a reusit sa-si vanda pozitiile de sniper din Bucuresti, insa este de stiut ca masurile de securitate vor fi aspre. Copiii nu vor merge la scoala. Functionarii la fel. Institutiile publice vor fi inchise ca vine Bush & Co. Romanii sunt fericiti. Zile libere. Platite.

In timp ce strazile pe care vor trece "marii sefi de state" sunt facute luna si bec (Ma mir ca nu spala soselele cu sapun Dove, sau ca nu vopsesc si ei iarba verde cum facea Lenutza Ceausescu pe vremuri), strazile secundare sau Bucurestiul Vechi este lasat in paragina.

Ba mai nou, politistii (desi ei NU puteau face mai mult decat sa cheme ambulanta) te lasa sa mori pe strada. Cum zicea Badea, dpdv uman nu e corect. Dar dpdv medical, aia era tot ce puteau sa faca. Dar suna foarte morbid si tragic: poti sa mori cu politia langa tine.

Oricum, revenind la summit. Maine incepe. Sa fiti cu ochii pe realitatea toata ziua. Eu voi fi. De la scoala. Dar vai, maine e 1 aprilie. Oare ne-au pregatit teroristii ceva glume???

LE: lexu imi atrage atentia ca si brazii erau vopsiti din ordinul lui Lenutza... cu ocazia vizitelor oficiale importante.

No comments:

Post a Comment