Tuesday 3 June 2008

Striptease in metrou

Bucuresti, iunie 2008

S-a hotarat fata ca are cu ce... si de ce sa nu scoata si ceva bani din asta?!? Fata a facut un numar de "striptis" in metrou... Din cauza asta mi ciuda mie ca Clujul nu are metrou. Cand va avea va fi rupere de pitzipoance doritoare de senzatii tari si dornice sa se afirme.

Uitati-va la mos cat de strans tine valiza pe genunchi... e ceva ce nu vede zilnic? De notat de asemenea ca shukara din filmulet are bani frate. Mananca la KFC cand poate, draga de ea. Si nu mananca meniu mic, are bani de meniu mare, la "galeata". Bravo ei, un mare + din partea mea. Dusmancele sigur nu are bani ca ea. Si la urma urmei, cand are nevoie de ceva in plus, pentru buzunar, poate oricand sa revina. Oamenii o vor primi cu zambetul pana la urechi, cu gura deschisa, cu ochii LARG deschisi, si, bineinteles, CU PORTOFELELE INCHISE.

Sper sa se transforme asta in moda. Shukarele si versatele sa-si masoare talentul la bara din metrou. Si daca va straduiti mult, poate ajungeti "la suprafata" cu activitatea, nu ramaneti "undergound", "sub acoperire"... Vrem la suprafata!!! =))

Totusi, pacat ca fata nu a primit (mai) multi bani... De fapt nu-i asa mare mirarea fiindca stim un lucru sigur: romanii is zgarciti !

1 comment:

  1. hai nene.Pitzipoanca poate.Toti o invidiem si normal ca prin chestia asta ii dam ,,valoare".Are mult talent,din cate am vazut era de culoare rosie si la aruncat pe jos.Fie nene.Hai fato dute pe cocalari.com,aia sigur ar fi aruncat cu bmw-uri in tine.Plus vreo 5 galeti de Haur mancatzas Himina.TudiB

    ReplyDelete