Tuesday, 16 September 2008

Vodafone and hi5

0 comments
Mai nou, pe multe site-uri am vazut bannere Vodafone in care isi faceau reclama la Internet pe Mobil. Nu e nimic noi pe acuma. Cu totii stim reclamele alea disperante informative care nu iti dau pace ne incanta.

Ce aduc nou reclamele acestea? Pai anunta un partener nou in reteaua Internet pe Mobil. N-ati ghicit inca cine e partenerul? E good old hi5. Vodafone vine in ajutorul pitzipoancelor si cocalarilor care au o plaja imensa de prieteni (>1000) si o viata socialohaifaiva de mare succes. Sper totusi ca "divele" sa stie sa foloseasca hi5 mobile.

Acum fetele a caror profil e vizitat de mii sau zeci de mii de utilizatori pot sa foloseasca site-ul setat ca home-page de pe browser-ul telefonului de fitze pe care sunt sigur ca il au, la adresa m.hi5.com . Bravo hi5. Bravo Vodafone. Deci pitzi: e un mast-hev telefonul cu capabilitati de navigare pe Internet.

Vodafone si-a gasit ceva prin care sa-si faca reclama. Si sincer, e un lucru destept. hi5 are aproape toata lumea. Poti chiar sa iti pui alerte cand dusmanii si dusmancele prietenii pun poze noi. Desi mai nou se poarta sa-ti stergi contu. E aceeasi criza in SUA cu myspace.

Detalii si AICI. Sa nu ma intelegeti gresit. Oricine poate vizita hi5 prin adresa de mai sus.

Leave a Reply

Labels