Wednesday 28 January 2009

Paris Hilton, Lady Gaga and... Nokia 5800

Nokia bagă o campanie media imensa în state pentru promovarea produselor sale, în special primul touchscreen Nokia, the Nokia 5800. Nu-i deloc de mirare faptul că celebritatile sunt nu de puţine ori abordate să facă promovarea unui produs. Chestiile astea se întâmplă în mod constant, fie pe faţa, fie mai ascuns.

Exemple sunt câte vreţi. Din viaţa celebritatilor din reality tv, Heidi Montag foloseşte cand filmeaza zi de zi un Nokia N95 8GB. Modelul a avut ceva succes in SUA. În videoclipul Dillema, de la Nelly feat Kelly, avem o Kelly care foloseşte un Nokia Communicator. În ceva videoclip de la Rihanna avem ceva model Xpressmusic. În Hot and Cold de la Katy Perry avem prezentat câteva secunde bune un Nokia N96. Probabil cel mai obvious e Womanizer de la Britney Spears, care prezintă în exclusivitate aproape, un Nokia 5800. And the list can go on and on.

Iar acum, Nokia a ales ce se poartă. Blonde and Hot. Paris Hilton, Lagy GaGa. Super tare cum se mişcă Paris cu telefonul. Mi-o şi imaginez zicând: That's Hot!

2 comments:

  1. doamne ce proaste...ce ton...ce voce... ORIBIL!!!

    ReplyDelete
  2. cata prostie...ce voce au...ce blonde sunt...

    ReplyDelete