Sunday 20 June 2010

Orange Pantera 12

De cateva zile, abonamentele Pantera au (re)devenit probabil cele mai rentabile de pe piata (erau si inainte oricum). Si m-as referi in mod special la abonamentul Pantera 12, care pentru 12 euro cu TVA inclus iti ofera 900 de minute Orange, 600 de mesaje Orange, 120 de minute nationale, 25 de MMS-uri nationale si.... mai nou, 200 de MB internet.

Ultima aditie, cea a traficului de internet marit de la 50 la 200 face Pantera 12 cel mai bun abonament de pe piata la acest moment pentru consumatorul normal. 12 euro e o suma modica insa in banii astia ai incluse toate serviciile folosite in mod normal de utilizatorul normal.

Desi la Relatii Clienti, domnisoarele nepregatite va vor spune ca nu veti beneficia de marirea traficului decat daca semnati anexe de prelungiri sau incheiati abonamente noi, trebuie doar sa aveti rabdare. Incepand cu prima data de facturare, traficul va fi marit 100%. Repet, data de facturare, nu data cand intra minutele.

6 comments:

  1. ultima reclama de la orange, cu pantera ,as dori sa aflu melodia interpretata.
    multumesc!

    ReplyDelete
  2. De Orange Young ai auzit? pt studenti cea mai buna solutie.. fara pantere, delfini si alte animale..

    ReplyDelete
  3. Nu consider alternativa Orange Young viabila daca doresti sa ai continuitate si calitate in servicii. Ce faci cand nu ai credit si nu poti incarca ? Cum verifici cum te fura in roaming?

    Plus ca, o fi Orange Young foarte atractiv in acest moment, dar cine garanteaza ca peste 3 luni nu o sa scoata ofertele si o sa revina la tarifere de acum 2-3 ani ?

    ReplyDelete
  4. la ora actuala orange e cel mai tare la preturi fata de ceilalti operatori mobili!

    ReplyDelete
  5. "Desi la Relatii Clienti, domnisoarele nepregatite"- te-ai gandit vreodataca cei de la call centere vorbesc in 8ore cu sute de clienti care pun 10 de intrebari diferite si tre saraspunda absolut fiecarui intrebari? Pun pariuca nimeni in romania nu sunasa multumeasca ca priemste cinutecadou de ziualui ori alceva, doar suna sa se certe ori sunadoar cand are problemafie orange fie vodafone, cosmote ori alt serviciu. Nici unde nu sunt atatea minute ca si in romania.Am trait in ungaria acolo incarci 1500ft si vorbesti de ei nu ai minute, doar in romania vezi lumea sa stea la telefon la povesti ore in sir, nu exista moment sa mergi pe stradasisa nu vezi pe cineva vorbind la telefon. Nu mai vorbiti ori blamati aiurea.

    ReplyDelete