Saturday 4 April 2009

Toyota F1 merge mult mai bine [Updated]

La circuitul Albert Park, în Australia Toyota F1 a terminat (iniţial) pe locurile 3 & 5, apoi pe 4 & 12, iar la final pe 3 & 4 (adunând un total de 11 puncte, plasându-se pe locul 2, dupa Brawn GP). Hamiltonutz a fost descalificat de tot fiindca el şi al său manager au minţit în ancheta privind presupura depaşire a lui Trulli în ultimele 5 tururi când se rula în regim Safety Car. Aşa-i trebuie!

Weekendul acesta va fi cursa de la circuitul Sepang, Malaezia. După sesiunea de calificări de astăzi, Toyota şi-a plasat ambele maşini în poziţii extraordinare, pe 2 şi pe 5. Cursa de mâine se anunţă a fi extrem de interesanta, având în vedere că favoriţii sezoanelor anterioare pornesc din poziţii ruşinoase: Ferarri 9/16 şi McLaren 13/14.

UPDATE:

Dupa cursa de la Sepang, încheiată înainte de termen datorită ploii torenţiale, cursa a fost câştigată (din nou) de Jenson Button, pilotul team-ului Brawn GP. Toyota s-a clasat pe 3 şi 4. Piloţilor şi echipelor le-au fost atribuite însa doar jumate din punctaje deoarece cursa a fost întreruptă înainte de 75% din lungimea totală. Toyota îşi consolidează a doua poziţie în clasamentul contructorilor.

No comments:

Post a Comment