Thursday 14 June 2007

realitatea: vine a 12-a

si uite ca a mai terminat liceul o generatie de oameni de caracter. am cunoscut o parte din ei si pot zice ca imi va fi dor de toti. problema e ca odata cu plecarea lor, ne-au predat cheia, steagul si ne-au urat succes in a 12-a, rugandu-ne totodata sa pastram spiritul "racovitist" caracteristic, prestigiosului colegiu Emil Racovita (dupa cum se si lauda corega)...

toate bune si frumoase pana acuma. dar asa repede a trecut timpul. chiar vara trecuta ma gandeam ca mai e atata timp pana la bac. si totusi e aici. vara asta va trece RAPID. si numa o sa ma trezesc in clasa a 12-a, anii de liceu o sa se termine. va fi un an foarte greu, cu multe momente grele, tensionate. sper si stiu ca voi trece cu bine. trebuie sa fiu optimist macar in privinta scolii. desi stiu ca la sf la a 12 a la toti ne va fi foarte greu. se vor incheia prietenii legate acum 4/8 ani. vor fi momente foarte frumoase. ne vom aminti de toate sigur. dar mai bine vom vorbi atunci. acuma inca nici nu a inceput a 12-a. sunt sigur ca va fi super.

maine termin si eu scoala. am avut medie mare, dar au avut altii mai mare ca mine :)). imaginati-va ca o medie de 9.76 nu primeste nici macar mentiune. deh. la anu la mai bine :).

No comments:

Post a Comment