Friday 25 January 2008

Am devenit infractor :D

Demult, tare demult, imi doream, din toata inima, sa devin infractor. Datorita unei viroze respiratorii extrem de "severa" nu am reusit sa mai ajung la scoala de 2-3 zile incoace. Iar neparticiparea la orele de curs din programa scolara a dus la includerea mea pe lista celor cu peste 10 absente.

Asadar visul meu de a deveni infractor s-a implinit. As dori sa multumesc tuturor celor care au facut acest vis posibil. In primul rand, domnului diriginte, fiindca fara el nu as fi ajuns pe respectiva lista pusa la punct chiar azi. Totodata as dori sa multumesc staff-ului profesoral care si-a facut datoria si cu ajutorul carora am reusit sa obtin numarul necesar de absente pentru a intra in respectiva lista exclusivista, si in respectivul top. Nu in ultimul rand as dori sa multumesc doamnei doctor de familie, fara de care nu as fi putut obtine motivarea medicala pentru a putea beneficia de un tratament impotriva virozei respiratorii extrem de "severa" si bineinteles, de un repaus necesar pentru a trece peste aceasta perioada grea pentru organismul meu, mult slabit. Doresc sa le multumesc si colegilor care mi-au fost alaturi si m-au sustinut in acest drum lung pana la a ajunge infractor.

Multumesc si controlorilor care mi-au facut proces verbal desi casa de bilete era inchisa si desi eu intrebasem pe ceilalti calatori ai respectivului vehicul de transport in comun daca nu au un capat de bilet. Multumesc internet-ului care s-a dovedit o resursa utila in cautarea unui model de plnagere impotriva procesului verbal de constatare. Si multumesc RATUC, pentru ca m-a dat in judecata, urmand sa ma prezint la proces in martie, anul curent. Va multumesc tuturor. And I cannot wait to see you in court.

Cu riscul de a ma repeta, va multumesc la toti. Fara de voi nu ar fi fost posibil. Va promit ca nu va voi dezamagi. Va multumesc. Cred ca o sa plang.......

1 comment:

  1. mama...10 absente..cat de multe =))
    eu am 12 numai la germana :))))

    ReplyDelete