Saturday 1 March 2008

V-ati inceput de variante deja?

Eu as zice ca toate sunt destul de grele. Dificultate medie spre dificil. La toate materiile. Toate subiectele.

A inceput deja stresul rezolvarii subiectelor? Luni cand ma duc la scoala o sa aud deja "am facut 50 de exercitii de la I"... "ioi si eu", "pe saptamana viitoare le termin la mate toate"... si alea alea.

DISPERANT.

Eu inca mai astept. Weekendu asta cred ca fac pauza. VOI v-ati inceput de ele deja?


PS: Azi e 1 martie. Un martisor virtual pentru toti!

4 comments:

  1. inca nu am inceput, dar intentionez sa incep daca nu sapt ce vine atunci urmatoarea...
    ps: parerea mea e ca dificultatea variantelor trebuie sa fie spre dificil, pentru ca bacu nu e un examen usor la care toti trebuie sa ia 10, sau peste 9 [sa nu o luat in nume de rau, ca nici eu nu le stiu face pe toate:P]

    ReplyDelete
  2. =)) oh...nici chiar tu??! dar vai...am trait o minciuna :)) nu-i adevarat ce ai spus ca "dificultatea ar trebui sa fie spre dificil" :)) trebuie testate cunostine generale, dragule. NICI CHIAR TU nu esti bun la toate. niciodata n-o sa ia toata lumea 10 si ce-ti pasa daca ia toata lumea 10? fie ca nota cea mai mare e 10 sau ca toata lumea ia sub 9 sau indiferent...tot cei mai buni vor lua note mai mari. Se aplica la fel pentru toata lumea.

    ReplyDelete
  3. bravo aleee! sunt de acord cu tine. ar trebuie sa fie de dificulatate medie.

    ReplyDelete
  4. rezolvatul draciilor alora si bac ul in sine reprezinta niste aspecte prea mici din ceea ce inseamna clasa a 12a cu adevarat. pe vremea mea (acum 2 ani more or less) nu erau afisate subiecte, variante and stuff. si tot ne am luat bac ul. am cumparat si subiecte, ne am luat tzepe peste tzepe "datorate" reporterului in cautare de senzational kre s a prins k se pot face misculatii si a facut publica toata treaba asta. asa k have fun si profitati cat mai mult de timpul ramas pentru k e cel mai frumos si cel mai special din intreg liceul. mbafta la studiat!

    ReplyDelete