Wednesday 27 August 2008

Stiati ca...

...laptopurile in US sunt extrem de ieftine?

Pe mine ma mira faptul ca un laptop pe care in SUA il cumperi cu 700$ il gasesti in Romania, la configuratie relativ asemanatoare, la pret aproape dublu?

Foarte ciudat!

1 comment:

  1. da, stiam... si parca am spus si eu candva inainte sa merg acolo...
    faza e ca mie mi sa stricat dupa vreo 11 luni, si aveam garantie doar in sua [nu la orice laptop iti da garantie worldwide]. bine ca intrun final (care atunci nu parea sa apara) am reusit sa il trimit la hp-u de acolo si sa imi schimbe placa de baza care sa ars. ei stiau de posibila problema, ca vazusem pe ceva site de-al lor serile de productie la cateva modele de laptopuri la care erau probleme cu placa de baza, printre care si al meu.
    deci nu v-as prea recomanda sa va aduceti laptopuri de acolo (daca aveti aceasta ocazie), decat daca va da garantie world wide sau va riscati asa ca mine, bace si titus:P. [si titus a patit la fel ca mine, da el inca nu a reusit sa il repare]
    in concluzie, e clar ca sunt la jumatate pret in sua si merita sa iti iei daca locuiesti acolo sau iti da garantie in toata lumea :)

    ps: iPhone-u costa acolo 199$ si aici vreo 180 euro daca iti faci abonament de vreo 70 euro/luna, sau peste 500 euro la liber (deci de 4-5 ori mai mult)

    ReplyDelete