Tuesday 4 November 2008

M-i ciuda

Am asa perioade in care ma prinde nostalgia pentru anumite chestii. Si cand nostalgia ma prinde, ma prinde in acelasi timp si o ciuda ca ceva s-a intamplat si am pierdut intr-un fel sau altul acele chestii.

Cui nu i-ar fi ciuda sa stie ca avut pachet a meciurile CFR din Champions League, dar ca le-a pierdut fiindca i-au fost spalate? Chiar si unui un non-microbist ca mine ii pare rau. Nu e vorba ca am ratat o ocazie poate unica in Cluj, e vorba si de niste banuti. Si e pacat. Si m-i ciuda sa ma gandesc. Si o perioada uit. Iar azi ma uit la stiri si vad mare stire, imedait e meciul CFR-Bordeaux. Aaaaaaaauu.

Cui nu i-ar fi ciuda sa dai banii pe costum, pe intrare, pe consumatie, pentru ca apoi pizda aia din Diesel sa ne futa cu masa? E o nesimtire, o lipsa de respect. Si mori de ciuda fiindca sti ca pe de-o parte si noi suntem de vina. Daca nu pierdeam atata timpul poate ajungeam...

Si lista poate continua. Oricum, totul se reduce la un singur lucru: in viata,, iti este ciuda pe multe chestii. Si daca lasi sa te afecteze, cu greu vei continua.

3 comments:

  1. know the feeling:|....but still, cum sa ti speli biletele la meciurile CFR din CL:)))?

    ReplyDelete
  2. Please do not ask. Mama did the job for me...

    ReplyDelete