Wednesday, 20 January 2010

O zi normala de studiu

1 comments
Da, a început sesiunea și da, învață lumea pe rupte. Și se întâmplă să întrebi pe alții: "No ce faci?" Și auzi răspunsul tipic: "Da uite, învăț de azi-dimineață și îs mort. Am impresia că nu știu nimic, parcă."

Toți avem impresia asta fiindcă toți de fapt... învățăm și... nu învățăm. Cred că video de mai jos e destul de concludent. Arată exact ce facem într-o zi normală de studiu. Pui cartea în mână, dar nu o poți ține mai mult de 5 minute continuu. Sună telefonul, ți-e foame, ți-e sete, ți-e somn, dă cineva BUZZ pe Y!Messenger, primești mail, primești comment, trebuie să culegi recolta pe Farmville, îți amintești că trebuie să răspunzi pe un forum, îți cauți prin dulapuri aiurea, ți-e dor de tv (de seriale, de un film, de știri, de politică), ți-e dor de muzică, ți-e poftă de o țigară, ți-e poftă de ceva dulce și multe alte motive extrem de importante care nu te lasă să studiezi... Ce să faci? Lași cartea și rezolvi trebuirile importante, nu? LOGIC!

One Response so far

  1. Vlad says:

    Ma eu totusi inclin sa cred ca daca am face cat de cat chestii care sa te ajute in viitorul tau job lumea ar fi mai interesata, dar cum Romania asta toata e o TEORIE defapt, de aici si cheful "nebun" de studiu. Cunosc perfect senzatia descrisa de tine :)

Leave a Reply

Labels