Wednesday 20 January 2010

O zi normala de studiu

Da, a început sesiunea și da, învață lumea pe rupte. Și se întâmplă să întrebi pe alții: "No ce faci?" Și auzi răspunsul tipic: "Da uite, învăț de azi-dimineață și îs mort. Am impresia că nu știu nimic, parcă."

Toți avem impresia asta fiindcă toți de fapt... învățăm și... nu învățăm. Cred că video de mai jos e destul de concludent. Arată exact ce facem într-o zi normală de studiu. Pui cartea în mână, dar nu o poți ține mai mult de 5 minute continuu. Sună telefonul, ți-e foame, ți-e sete, ți-e somn, dă cineva BUZZ pe Y!Messenger, primești mail, primești comment, trebuie să culegi recolta pe Farmville, îți amintești că trebuie să răspunzi pe un forum, îți cauți prin dulapuri aiurea, ți-e dor de tv (de seriale, de un film, de știri, de politică), ți-e dor de muzică, ți-e poftă de o țigară, ți-e poftă de ceva dulce și multe alte motive extrem de importante care nu te lasă să studiezi... Ce să faci? Lași cartea și rezolvi trebuirile importante, nu? LOGIC!

1 comment:

  1. Ma eu totusi inclin sa cred ca daca am face cat de cat chestii care sa te ajute in viitorul tau job lumea ar fi mai interesata, dar cum Romania asta toata e o TEORIE defapt, de aici si cheful "nebun" de studiu. Cunosc perfect senzatia descrisa de tine :)

    ReplyDelete