Tuesday, 16 March 2010

Programare telefonică la medic

1 comments
HAAAA! În sfârșit s-a implementat și la noi chestia asta. Știrea e de AICI.

Până acuma mergeai la medicul de familie sau la policlinică cu biletul de la medicul de familie și găseai o coada imensa formată în principal de persoane de vârsta a III-a. Îndurai cu greu timpul de așteptare IMENS până să ajungi la medic, ca să nu mai zic privirile urâte de la alte persoane că ai prins loc mai bun la coadă doar fiindcă ești tânăr și ai urcat scările mai repede decât ei.

Dar toate astea se vor schimba de acum înainte, fiindca Min. Sanatatii a dat în sfârșit o lege bună (dpmdv). Programarea telefonică la medic. Ăăă, ai ceva probleme de sănătate? Foarte bine, sună la numarul medicului de familie, fă-ți o programare pe mâine dimineață la ora X, te duci frumos, te consultă, NU STAȚI ÎN POVEȘTI AIUREA (fiindcă timpul per consultație este reglementat la 15 minute și știm foarte bine cât de vorbărețe în doctorițele și asistentele) îți iei rețeta/trimiterea, pa și pu, la revedere !!! Nu o arzi aiurea pe coridoare la cozi interminabile ca până acuma.

Iar dacă se vor trezi deștepți care să nu vrea să folosească noua metodă, sunt sigur că vor fi puși la punct de adoptanții timpurii. Abia aștept să îmi fac programare la medicul de familie pe ora X, să merg atunci, și să mă bag în față la deștepții fară programare. Și abia aștept să îmi comenteze vreo bătrână "băiete cum îți permiți să te bagi în față, nu vezi că suntem persoane în vârstă și merităm respect, întâietate și prioritate la medic" și eu să îi răspund cu seninătate și non-șalanță: Honey, eu am programare. Tu ai? Ăăă, nu ai? Păi, cu tot repectul, fă-ți data viitoare, că pe ușă scrie că au prioritate cei cu programare.

One Response so far

  1. Mihai says:

    Ar fi bine daca se va tine cont de programari, dar is convins ca o sa apare multe persoane cu "urgente", care se vor baga in fata celor cu programari.

Leave a Reply

Labels