Saturday 15 March 2008

15 martie 2008 Manifestatie Noua Dreapta

NO COMMENT!

mult prea xenofob... nu trebuia sa fie asa ceva... si nu e bine ca intr-o tara democrata sa fie asa...



video by lexu

3 comments:

  1. Ce e xenofob aici ?

    ReplyDelete
  2. E drept ca au cam sarit calul baietii, dar nu le plange tu de mila ungurilor ca nu sunt ei mieluseii tarii. Uite cateva exemple:
    http://tanasadan.blogspot.com/2008/03/drapelul-romaniei-coborat-in-berna-de.html (nu e blogul meu, dealtfel nici n-am asa ceva)
    http://www.gardianul.ro/2008/03/07/dezvaluiri-c11/tupeu_iredentist_extremistii_maghiari_sustin_ca_romana_dauneaza_grav_sanatatii-s110362.html
    Ii putem invinui pe unii mai mult ca pe altii? De ce nu apar astfel de relatari la tv? De ce nu ies in strada hulihanii sa protesteze impotriva sasilor, turcilor, tatarilor, macedonenilor sau a altor minoritati romanesti? Nu va mai pripiti sa le luati altora apararea. Nu incurajez ce au facut baietii de la Noua Dreapta, dar nici nu-i pot acuza ca n-au avut motiv. Mai ganditi-va si la tara si poporul vostru, nu mai sariti imediat sa le luati altora apararea!

    ReplyDelete
  3. cel mai trist lucru e ca intr-o societate care se considera democratica si in plus, membra a uniunii europene, oamenii nu cunosc drepturile fundamentale ale minoritatilor si sunt stapaniti de un spirit absurd de intolerant, xenofob. cred ce nici nu mai trebuie sa amintesc faptul ca nici un francez,englez sau german nu a fost batut pentru ca tinea steagul natiunii sale in mana e ziua nationala!! si mai grav e ca majoritatea populatiei din romania e indoctrinata si nu poata sa faca aceasta distinctie! sincer manifestele noii drepte sunt un atac la democratia si asa zisa toleranta pe care ar trebui sa o promoveze. si mai grav e ca nici macar nu au argumente care sa nu se termine cu o injuratura sau o insulta! ar cam trebui sa incepem sa gandim european si sa nu confundam nationalismul cu xenofobismul!!!!!!!!

    ReplyDelete