Monday 10 March 2008

sex in parc... de ce nu?

Asta spun autoritatile in privinta celui mai faimos parc din Amsterdam. Ei au LEGALIZAT sexul in parc, in detrimentul plimbarii libere a cainilor. Se pare ca, autoritatile considera ca nu pot interzice ceva ce nu poate fi interzis, si ca, unor vizitatori chiar le face placere... nu zau?

Posesorii de caini sunt revoltati insa. Eu insa le recomand sa nu mai mearga la plimbare cu cainii prin parc. Sa mearga si ei cu iubita/iubitul. Oricum se pare ca actiunea e legala numai in orele de seara si noapte si nu in apropierea spatiilor de joaca.

Oricum, din cate stiu, in Olanda aproape orice e legal. De ce nu ar fi si asta? Dar oare iarna cum va fi? Si ma intreb ce o sa faca daca nu o sa mai fie loc noaptea-n parc? Totodata, m-as putea gandi ca probabil asta e un mod de a atrage mai multi vizitatori. La urma urmei, pe timpul noptii ar putea introduce o taxa de intrare in parc...... :)))

1 comment:

  1. Da, in loc sa mergi la Zoo, poti sa mergi in parc. Noaptea, evident, ca sa sporim misterul sub mangaierea razelor astrului selenar :))

    ReplyDelete