Friday 1 August 2008

Bani multi si discretie?

Pot merge acesti termeni in aceeasi descriere a unei persoane? Poate o persoana care poseda multi bani sa fie si discreta? Eu cred ca e imposibil. Si, cel putin in Romania, nu se poate intampla. La noi se poarta modelul omului cu bani care se afiseaza pe toate porturile TV, care apare la toate evenimentele mondene, care poseda atat cele mai frumoase femei cat si cele mai scumpe si luxoase masini.

Asta a devenit modelul pe care toti pustii vor sa-l urmeze. Toti vor sa ajunga ca Irinel, cu o Monica proasta (oare ea proasta, sau e Irinel prostu'?). Toti vor bani, masini scumpe, afaceri prospere si in care sunt probabil implicati politicieni corupti, ca sa nu mai vorbesc de pitzipoance care sa ii inconjoare si care sa se mire de averea si de "caracterul" lor "mare".

Ca sa va dau un exemplu. Aseara Mircea Badea vorbea la emisiunea "In Gura Presei" despre un articol din "CanCan". Era vorba despre un om de afacere prosper care, pare-se, detine cel mai scump Ferarri din B. Totodata, cica respectivul a ales sa nu ii se afle numele fiindca, pare-se, vrea sa fie discret. Esti al dracului de discret cu cel mai nou si scump Ferrari, nu?

Daca eu mi-as cumpara cel mai nou si scump Ferarri as mai ramane un o persoana discreta? As da numai cam 350k euro pe el. Dar as fi foarte atent la detalii. As semna si o clauza de confidentialitate. Iar apoi as da povestea la CanCan, sa dau raportu la popor ca am cea mai tare masina, dar vreau sa fiu discret. Foarte tare!!! Un mod excelent de a mentine secretul...

1 comment:

  1. am vazut si eu emisiunea aia, mi'a picat fata, cum frate sa vrea confidentialitate dar isi trimite pozele la ziar :|
    dar asa sunt romanii, fuduli, sa vada si cel mai neinteresat om ca au ei masina scumpa
    impresiile guverneaza romania sadly ...

    ReplyDelete