Monday 15 December 2008

Stolojan renunta, Boc desemnat premier

Sunt atat de scarbit de jocurile politice. Stolojan desemnat premier. PSD+PC si PDL semneaza parteneriatul duminica. UDMR scos de la guvernare. Liderii semneaza pactul. Stolojan renunta. Boc desemnat etc.

E ca o telenovela. Telenovela naspa de altfel. Ieri seara, aproape ca ai fi crezut ca asa zisa clasa politica s-a maturizat, iar un guvern Stolojan ar fi fost probabil unul dintre cele mai bune lucruri. Insa normal, Stolojan face cumva si renunta (a nu se uita incidentul lacrimogen din 2004). Dar el de fapt e bolnav si santajat, lasa tanara clasa politica sa aiba o sansa la functii mari. Se vehicula ca nu ar fi intreg la cap si sincer incep sa cred ca are ceva probleme medicale.

Basescu spunea ca draga Stolo va fi premier 4 ani. Nici premier desemnat nu a reusit sa fie mai mult de 5 zile! A dracului record.

Iar acum, Boc va fi premier. Cluj-Napoca, pregatiti-va pentru alegeri. Alta campanie electorala, alte promisiuni tampite. Amintiti-va cand Boc spunea: "Candidez in Cluj. Vreau sa fiu primar in Cluj. Nu voi renunta pentru nicio alta functie". EEE, dar cand cascavalul e asa mare, greu se abtine cineva sa nu muste din el. Si sincer, cred ca clujenii il vor taxa. PD-L va pierde multe procente in Cluj. Poate chiar va pierde funtia de primar de tot!

1 comment:

  1. Ba neaparat trebuie sa fie PSDist sau PD-List pentru ca altfel nu mai primim fonduri pentru Cluj :)

    ReplyDelete