Saturday 13 December 2008

Your lips move, but I can't hear what you're sayin'

Mi se intampla cateodata sa nu inteleg anumite aspecte. Sa nu inteleg anumite idei, anumite comportamente, anumite persoane etc. Uneori este imposibil sa vezi eye-to-eye cu cineva. Si desi poate mintea iti spune sa lasi de la tine, orgoliul nu te lasa sa o faci. In acele momente de o asa zisa agonie, poate nici nu realizezi ca tu poti fi de vina. Tot ceea ce vezi si auzi in contradictoriu cu ceea ce simti apare ca irelevant pentru tine. Iar daca ceea ce vezi e o persoana, instant consideri ca are un comportament irezonabil, nechibzuit. The end.

5 comments:

  1. nu asa se scrie "youre sayin'" :) you're - you are sayin'.. ma rog

    ReplyDelete
  2. Ce nu-mi place cand lumea se leaga de forma si nu de fond...

    ReplyDelete
  3. nici eu nu inteleg anumite aspecte din viata asta si legate de tine george.. dar daca tot scrii in english.. apai sa fie:) Da totusi ii cam greu sa vezi eye-to-eye cu cineva cand nici nu vorbesti cu aceea persoana sau crezi cine stie ce despre ea.

    ReplyDelete
  4. Nu ti s-a intamplat niciodata sa vorbesti cu anumite persoane pe care nu poti sa le intelegi?

    Oricum, nu inteleg aluzia din a doua propozitie. Ceea ce eu am scris se refera clar la o situatie in care indiferent ceea ce o persoana cu care vorbesti spune, tu nu poti sa asculti deoarece acele vorbe suna pentru tine a "erezie".

    ReplyDelete
  5. pai nu mai vorbi atunci cu ele si te scutesti de neplacere si de sentimente contrariate, nu cu toata lumea trebuie sa fii prieten. Intelegerea unei persoane nu ii totdeauna ceva usor si deciziile pe care le iau unii iti dau de gandit "mai frate asta vorbeste serios?" sau cine stie ce. (multi nebuni in lumea asta :) )

    ReplyDelete