Friday 22 January 2010

Priorități

De ce nu se poate ține lumea de planuri ? E atât de aiurea când stabilești ceva din timp, doar ca să fi sigur că nu se fute nimic pe parcurs, pentru ca apoi să fie amânat sau anulat. Whatever, nu voi zice că nu mă deranjează, însă sunt realist și înțeleg foarte bine că totul ține de priorități.

Chiar dacă ai alte planuri, dacă intervine ceva și e mai important, e foarte clar ce vei alege. Toată treaba e să ști până când poți să tot amâni planuri. Fiindcă unele chestii se repetă la nesfârșit. Și nu îți poți permite să faci aceleași chestii la nesfârșit. De ce? Se prea poate ca într-o zi să constați că nu mai ai cu cine să faci planuri, de aia.

5 comments:

  1. da cine te-o calcat asa pe coada? Unele persoane se schimba pe parcursul timpului .. poti sa te astepti la orice si de la oricine.. Poate ca tu nu reprezinti pt unii o prioritate, dar ei pt tine da.. astfel tu ramai asteptand iar ei.. isi vad de viata lor.. Se mai intampla..

    ReplyDelete
  2. Din cauza unor evenimente recente, pentru mine nu exista nicio prioritate mai mare ca familia.

    Prietenii sunt prieteni, nu sunt niciodata o prioritate. Daca te referi insa la ideea ca unii ar fi mai valorosi ca altii, aici iti dau dreptate. Raportarea la valoare e foarte subiectiva insa. Chiar daca acum "as fi fost calcat pe coada", ceea ce e mult spus oricum, imi va trece repede.

    Faptul ca pe mine ma deranjeaza ceva, arata ca inca imi pasa. Si doar daca spui ce te doare poti schimba ceva. (in ideea ca inca poate ai ce sa schimbi)

    ReplyDelete
  3. Sa stii ca uneori(poate chiar mai des) planurile se amana din cauza unei anumite "proritati". Datorita acestei "prioritati" ajungi sa faci niste sacrificii care pot sa ii deranjeze pe cei apropiati tie. Nu tot timpul iese chiar cum ai vrea, dar sa stii ca asta nu inseamna ca nu iti pasa. O sa vezi si tu cum e cand o sa ai un anumit gen de prioritati si poate o sa iti schimbi putin punctul de vedere.

    ReplyDelete
  4. In viata trebuie tot timpul sa iti evaluezi "prioritatile" si d cele mai multe ori e bine sa impaci cel putin ambele parti...pt ca nu s stie niciodata...

    ReplyDelete
  5. din ce citesc mai george, cei care s-au bagat la comentarii, is ori incompetenti, ori handicapati ori nu pot avea o parere decenta...genial :)))), limbaj de lemn fara nici o relevanta daca il citesti atent...=)))

    ReplyDelete