Thursday 7 January 2010

Un nou an...

A trecut ceva timp de cand nu am mai scris, m-am aflat intr-o asa-zisa "pauza". De fiecare data cand deschideam fereastra de blogger, parca nu imi gaseam cuvintele sa compun ceva. A fost o perioada ciudata din punctul asta de vedere, ba aveam chef da nu puteam scrie, ba aveam idei, dar nu aveam chef. Multe situatii de genul asta. Nici macar de Craciun nu m-am obosit sa scriu un "popular" post traditional cu urarile de bine si toate cele... Sper ca ati avut toti un Craciun frumos, alaturi de persoanele dragi. Si sper sa fi facut acele lucruri care va aduc implinire si toate cele. La fel va doresc si in noul an, 2010, un an care se pare va fi la fel, daca nu mai prost, decat 2009 (dpdv economic).

Ce subiect de discutie am azi? Nici unul. E un post "de recuperare" a timpului in care nu am scris nimic. E, daca vreti, un fel de mini-jurnal cu ce am mai facut eu de o buna-perioada de timp. Fiindca nu mai imi amintesc ultimele lucruri care m-au marcat (cronologic) voi incepe cu cele mai recente.

Suntem in anul 2010, avem presedinte, avem guvern, avem buget. Sper sa nu mai fie certuri la tv, sper sa nu mai dau de politica pe chiar toate posturile, sper sa se schimbe ceva.

Anul nou m-a prins din nou in vesnicul Cluj, a fost un revelion frumos, petrecut alaturi de prieteni "de-o viata" deja. Faptul ca, inca ne inalnim dupa 1 an jumate dupa ce s-a terminat liceul imi intareste ideea ca unele lucruri nu se vor schimba niciodata, indiferent de unde vom ajunge unii sau altii. Iar saptamanala intalnire cu "fosta clasa" va ramane batuta in cui de acum inainte pe termen nelimitat... cel putin asta e dorinta mea.

Tigarile nu s-au scumpit peste 10 lei. Cel putin nu Kent 4. E inca sub 10 lei, e 9.9 lei. Pana cand pretul nu va trece peste 10 lei, nu voi incepe tentativele serioase de "quit smoking". Actualmente sunt doar intr-o asa-zisa "faza intermediara" in care numarul de tigari tinde sa fie tot mai mic. Si acuma, normal, exagerez, fiindca practic nu consider ca fumez prea mult, dar consider ca odata cu scumpirile astea f****e, e mai bine sa ma obisnuiesc din timp cel putin cu reducerea, daca nu chiar cu "abstinenta de la tutun".

Benzina s-a scumpit excesiv, diesel-ul nu. In acest moment ma bucur ca "is pe dizal". Chiar daca s-a scumpit si motorina cu 0.23 (la petrom, eu bag doar de la petrom, e buna si ieftina), consider ca pretul e inca acceptabil. Daca tot sunt la capitolu auto, Yaris-ul o duce destul de bine. Fiindca eu sunt in majoritatea zilelor doar "sofer de oras", dupa 1 an si 3 luni de la achizitie, masina are abia 9000 de kilometri. Deja incep sa ma gandesc daca anul asta prind revizia de 15000 sau cea de 2 ani. E o intrebare "justa".

Sfarsitul anului trecut mi-am facut un cadou de mult dorit, un Nokia N97. A costat ceva bani, dar a fost cumparat din bani proprii, e primul telefon care mi l-am cumparat asa. :) Telefonul e cam ceea ce ma asteptam sa fie, sunt relativ multumit de el. La capitolul camera e mult sub N82, voi duce dorul pozelor facute in Obession, 30+ etc, si urcate apoi automat pe facebook. Cu N97 nu ai sanse la fotografie pe noapte, led-urile sunt inutile in astfel de situatii. Ma voi obisnui, telefonul e foarte frumos, elegant etc.

Ma indrept cu pasi repezi spre o noua sesiune, a 3-a din viata de student. Am asa, mixed-feelings in legatura cu aceasta sesiune. Pe de-o parte, plaja de probleme imi pare ok (mai putin contabilitatea, unde e nevoie de putin... studiu intens). Pe de alta parte, teoria e pe alocuri destul de alambicata... La acest moment, nu ma pot plange ca "imi voi pica vreun examen", nu, nici pe departe, de trecut le trec sigur. Insa voi face tot posibilul sa le trec cu note peste decent. :) Anul asta sunt ambitios si plin de energie, sper sa imi pot concentra aceasta energie pe lucruri utile: studiu, prieteni, personal life. Fiindca I feel that cel putin ultima e destul de deficitara in cazul propriei persoane. Sper ca anul asta sa aduca ceva nou.

Si vai, tocmai mi-am dat seama, anul asta devin major in US. Voi putea consuma alcool oriunde in lume. OMG.

Pe aceasta nota, pun punct acestui post obscen de lung si sper sa ma tin de cuvant cand spun ca imi voi reveni, treptat, la vechea forma de postat pe blog.

2 comments:

  1. era cazu sa mai scrii ceva ca deva ma plictiseam sa tot dau click pe statusul tau si sa vad acelasi lucru. thumbs up

    ReplyDelete