Tuesday 5 February 2008

copil cuminte

EU sunt un infractor. Cel putin asa sunt de parere ai mei dragi parinti. EU ies in oras prea mult si pierd prea mult timp in anul BAC-ului. Si EU nu o sa imi iau BAC-ul daca o tin tot asa. De asta parere sunt parintii mei dragi. Tocmai de aceea cateva masuri tehnico-administrative au fost luate in aceasta privinta. Fiindca EU ies (cica) prea mult, iesirile in oras vor fi limitate la o (1) iesire pe luna. Fiindca o (1) iesire pe luna e de-ajuns. Doar cand ei erau tineri nu ieseau deloc, de ce sa iasa lumea in ziua de azi... seriously.

Asadar de acuma inainte voi fi copil cuminte. Care invata (cica) toata ziua, care citeste (cica) toata ziua si care iese in oras o (1) data pe luna, si si atunci inainte de 9, fiindca de la ora aia nu se iese.

Stau acuma si ma gandesc, foarte relaxat, serios, nu sunt nervos deloc. Stau si ma gandesc ce am facut ca sa merit "soarta" =)) asta. Medie mare am. Bani multi nu stric. Comportament adecvat am avut intodeauna. Sunt oare asa de dificil? Colegii imi spun mereu ca (cica) sunt stresant. O fi adevarat? Dar (se pare ca) sunt si dificil. Cu mine nu te poti intelege. Si ma gandesc, oare trebuie EU sa ma schimb, sau trebuie EI sa se schimbe? Cine are dreptate in aceasta situatie?

2 comments:

  1. parintii sunt cuminti. nu e vorba ca nu sunt multumiti, dar se gandesc ca la 18 ani nu esti in stare sa iti stabilesti prioritatile...

    nu zic ca au dreptate dar adevarul e ca ceea ce facem noi nu se numeste invatat..
    si legat de medie, sincer acuma GG, cat de mult ai inv tu sa ai media 9 la fiz? sau 10 chim? stii de 10?

    ReplyDelete
  2. it's the same everywhere you look. in ziua in care am aflat rez la CAE eram atat de fericita si vroiam sa ies in oras cu colegii sa sarbatorim. "la 9:30 esti acasa". shitty. dar dupa bac, vorba aia.. dumnezeu cu mila!! inca 6 luni ;)

    ReplyDelete