Wednesday 13 February 2008

pana cand mai platim pretul prostiei?

Sunt o persoana foarte deschisa. Si sunt o persoana foarte intelegatoare. Si le dau tuturor sansa sa isi dovedeasca abilitatile si cunostintele. Insa unele persoane nu reusesc sa faca nici cum acest lucru. Si din cauza acestor persoane, cateodata platesti pretul. Si fiindca nu platesti pentru prostia ta, ci pentru prostia altora, eu numesc acest fenomen "a plati pretul prostiei". Cine spune ca nu i s-a intamplat niciodata asa ceva, minte cu nerusinare. Sa va fie rusine. Si nu voua, celor care nu va amintiti, ci celor care fac asa ceva.

Adica eu incerc sa fiu helpful si sa le fac la toti pe plac, si asa ma rasplatiti? Va credeti destepti? Credeti ca aveti dreptul? Pai da cine va credeti voi sa ma futeti asa? Daca stabilim un lucru, il ducem la bun sfarsit. Acuma nu mai are rost sa ma consum, fiindca faptul e deja consumat. Pe cand articolul acesta va fi citit de VOI, totul va fi terminat deja. Ciudat, nu? Oricum ar fi trebuit sa fiu obisnuit cu schimbarile. Chiar eu ziceam la revelionul din 2006-2007 ca to make plans sucks. Ei rectific. To make plans and not follow them sucks. Big time. Whateveeer...... Prostia e scumpa si greu de gasit. De aceea daca o gasiti, aveti grija sa o tineti bine. Si sa nu o afisati foarte des. ok?

Later edit: probabil ca acum cand cititi acest entry va ganditi ca vine pl e asta sa ne faca pe noi prosti. eu nu va fac, voi singuri va dati arama pe fata. faptele va tradeaza, atitudinea va omoara. vorbele va dau de gol... gandirea.... aveti? voi ar trebui sa va simtiti, care va simtiti. insa si cei care se simt, se "gandesc" probabil: nu cred ca despre mine e vorba, nu are cum sa fie. sunt altii mai prosti 100%. eu nu sunt. nu pot fi ... hm, oare??....inca o data, sfatul de la sfarsit ar trebui sa va fie guideline in viata. Pana atunci mai platiti si voi pretul prostiei altora...

No comments:

Post a Comment