Monday 8 October 2007

Blind people upset with hybrid cars

Nevazatorii nu prea se bucura ca hibridele sunt tot mai cautate. De ce? E foarte simplu. Au motoare atat de silentioase ca aproape nu se mai aud. Ceea ce nu e deloc imbucurator. Unele teste arata foarte clar acest aspect prin simplul fapt ca persoanele nevazatoare intreba: "Cand incepe testul?", in timp ce hibridul deja facea ture in jurul lor.
Pana si sloganul hibridelor de la Toyota este "Excellent fuel economy and low emissions, and quiet performance". Ce-i de facut acuma?

Ba mai mult, se pare ca si oamenii care vad bine tot sunt deranjati de faptul ca hibridele sunt noiseless. O femeie de 57 de ani era cat pe ce sa fie lovita. Ce se intampla acuma mi se pare foarte ciudat. Timp de cativa ani se vorbeste de poluarea fonica din orase. Prea mult trafic, prea mult zgomot de la masini, prea multe emisii. Acum ca apar alternatice, care nu polueaza (asa tare), nu produc zgomot (cand merg pe sursa electrica) si ofera si un consum foarte scazut, oamenii comenteaza ca sunt loviti de masini.

De nevazatori nu zic, inteleg cum sta problema, si la ei e chiar o problema asta. dar oamenii fara probleme de vedere nu au ce comenta. SA CASTE OCHII!

No comments:

Post a Comment