Saturday 24 November 2007

Nu mai stiu

Nu mai stiu....

Nu mai stiu... ce sa scriu. E foarte ciudat fenomenu asta. Acum ca am din nou timp pentru blog imi dau seama ca nu stiu ce scriu. Si am asa o senzatie ca scriu din obligatie, desi nu fac nimic din obligatie. Chiar imi place sa scriu, insa mi-ar placea fff mult daca mi s-ar da subiectu pe care sa il discut. Ziceam ca lumea se schimba. Mult prea rapid. Nu mai stiu ce e funny si ce nu. Nici eu, nici ei. Cine sunt ei? Nu mai stiu... Primesc feedback de la colegi ca nu-s asa important pe cat as vrea sa fiu. Ei, si ce? Ma simt si eu bine ca ma gandsc ca as fi. Insa orice iti aduce fericire, este rapid desfiintat de cei din jur. Probabil ca ar trebui sa ma schimb, pentru ei. Care ei? Nu mai stiu... Insa asta ar trebui, sa ma vada altfel, sa vad daca le convine. Asta imi propun, insa ma indoiesc ca voi reusi. Poate or sa vrea sa fiu iarasi acelasi "VIP". Voi vrea oare si eu? Nu stiu...


Sunt frustrat. Au trecut atatea zile... Nu mai stiu cate sunt lucratoare si cate nu. Telefonu tot la ei este. Nu mai stiu unde e. Ma simt ciudat sa tot cer telefoane de schimb de la colegi. S-a intamplat si ceea ce nu credeam ca se va intampla vreodata. AM numar de orange (temporar). Nu stiu ce e cu mine.

1 comment:

  1. Nimic nu e nou sau sunt toate. Pentru mine e mereu la fel. Incerc sa arunc o privire "peste gard" dar e ingrozitor. Si atunci, involuntar ma agat de ceea ce era. Stau pe o linie. Scrie maturizare.

    ReplyDelete