Tuesday 27 November 2007

Vocea. Blogul. TU.



Eu consider blogul un enviroment foarte propice pentru raspandirea unor idei. E o voce, nu neaparat a celui care scrie, fiindca si lui ideile ii vin de undeva, fie derivate din discutiile din grupul de prieteni. Sau sunt idei scoase din inteligenta sa nativa. :))




Lasand gluma la o parte, blogul a ajuns, parerea mea un mijloc de exprimare pentru o comunitate care se largeste pe zi ce trece. Cel putin asta e impresia mea. Daca acum aproape 1 an cand eu am inceput, foarte timid, sa scriu pe blog, nu cunosteam pe mai nimeni care sa aiba blog (mai putin Ruxi), acum cunosc mai multe persoane care au decis sa se faca intelesi si auziti prin intermediul blogului. Si nu ma refer acum la stimata doamna Elena Udrea sau la domnul Adrian Nastase, politicieni care NU isi folosesc blogul din motive electorale, ci ma refer la noi, utilizatorii zilnici (sau frecventi) de Internet. Noi, cei care credem ca parerea noastra si a celor din jurul nostru merita auzita, si lasata in scris. Si chiar nu inteleg de ce nu isi face mai multa lume un blog. Nu costa nimic. Si credeti-ma e un mod de a cunoaste gandirea unei persoane, de a-i cunoaste unele ganduri. E un mod de a sharui sentimente, chestii funny, idei, chiar contradictii. De ce sa nu iti faci un blog? De ce sa iti fie frica sa zici ce crezi? De ce sa nu dai un comment la ceea ce altii zic? Nu te mai ascunde.




Fa-ti un blog! (mesaj ascuns pentru cineva, se stie respectiva persoana). Ideile tale pot fi pe cunoscute, dar nescrise. Nu simti ca ai ceva de zis intodeauna? Nu simti ca parerea ta conteaza? Nu simti ca esti mai inspirat/a decat altii? Nu simti ca ai putea fi luat/a ca exemplu? Fa-ti un blog, fa-te auzit/a. Poti fi chiar tu VOCEA.




Campanie pentru promovarea blogului, noiembrie 2007.

2 comments:

  1. vrei o viata sau un blog ? Alege

    ReplyDelete
  2. ideea e ca le poti avea pe ambele. da oricum, parerea ta e parerea ta.

    nici macar nu ai avut curaj sa iti dai numele asa ca...

    ReplyDelete