Saturday 2 February 2008

Balul majoratului 2008

Si uite ca evenimentul mondem al CNER de inceput de an a fost Joi la Chios. Multa eleganta, stil, si fitze. Ca asa e in Racovita, nu? Nici nu am intrat bine ca deja blitzurile se vedeau de peste tot. Te si miri ca nu mi s-a depigmentat costumul Armani... sau portofelul LV. Fitze, ce ziceam. Oricum, totul a fost foarte elegant, stilat si foarte bine organizat. Hugs si kisses peste tot pe acolo! "Da numai pe obraji si ai grija sa nu se duca lipstiku sau fondu de ten"... "si cand dansezi cu mine vezi sa nu ma calci si ai gija la rochie ca se sifoneaza..."

Ulterior, "lumea buna" s-a dus sa petreaca in continuare in Obsession. Ce-a fost ce n-a fost nu are importanta. Conteaza ca "lumea buna" s-a simtit bine. Bineinteles ca fitzele le-am luat noi. Ce-i mai fitza ca o fitza la costum? Fitzele'n obsession la masa la un fum... Trebuie notat insa ca "fumurile" din obsession erau subtil presarate cu cel mai fin parfum... Probabil ca deja va ganditi ca exagerez. Dar nu. Tot ce zic e adevarat. Cel mai mult mi-a parut rau de o treaba. Unii s-ar gandi la altceva MULT mai profund, insa nu e asa profund precum pare. La urma urmei, nimic nu e ceea ce pare. Consumatia nu a fost nici macar 10 euro. Si cand te gandeai cati si-au luat costume si rochii din Paris si Milano... of of. Corina insa se tine de cuvant si imi duce costumu meu si a lui Tuddy in Germania la curatatorie... ca in Romania nu cred ca gasesti o curatatorie "decenta" pentru Armani. Oricum, in Obsession, crema-racovitista a petrecut pana pe la orele 3 ale diminetii, cand in plina glorie s-au retras pentru a se odihni si a-si face somnul de frumusete.

Pana la urmatorul eveniment monden al CNER, George a transmis de la Balul Majoratului 2008, Ruxi, ai legatura.

5 comments:

  1. Frumos descris :)...very "Gossip girl"-like ;))...pacat ca Obsession-ul nu se ridica la nivelul "elitelor" din Cluj :))

    ReplyDelete
  2. george...a trecut deja. e gata. tot .. intelegi? in 6 luni vom fi istorie..

    ReplyDelete
  3. ..."orikum o fo fain lasand la o parte fitzele si alte kestii;)"...

    ReplyDelete
  4. stau si ma gandesc ce s iti scriu...stii lumea e i... stau si ma gandesc ce s iti scriu...stii lumea e invidioasa...unii iti spun in fata, altii p la spate...vom ramane intotdeauna "clasa cu fitze"...
    daca e pana acolo cred ca nici nu e asa de rau sa ai fitze...fac parte din comportamentul fiecaruia; unii au mai multe, altii mai putine si tot asa...
    p.s: eu am mai multi omuleti ... >:P ;;)

    ReplyDelete
  5. ca doar o fitza esti :p si fitze suntem cu totii :)) deci gossip girl a inspirat aceasta introspectie dura?? :p

    ReplyDelete