Sunday 19 August 2007

Something... din actualitate

Din fericire pentru unii acesta va fi un entry in romana. Oricum nu renunt la some Enlgish words. Si nici nu inseamna ca nu voi mai scrie in English deloc. Am chef de romana.

Anyway, I'd like to write today about something stupid. De fapt de mai multe. Uitati-va pe realitatea.net si o sa vedeti mare stire: "Adrian Nastase isi pune vacanta pe blog". Oau, ce interesant. In pana de electorat si fani, fostul prim-mistru al Romaniei, chiar numai asa mai poate sa primeasca putina atentie? Dupa cate scandaluri de coruptie, luare de mita, si toate procesele de la DNA, numai asa mai poate intra si el in vreo stire. Cititi-i blogu sa vedeti ce jurnal de bord.... pardon itinerar. Jurnal de bord are Basescu. Cu lux de amandunte, Adi ne descrie fiecare aspect a calatoriei sale, de parca ai zice ca sta toata ziua cu laptopu in mana, scriind ce vede. Whatever.

Nu stiu daca ati auzit stirea... Mais Basescu, le grand Basescu, nu a fost recunoscut de curand de ceva portari de la ceva parc national din Harghita (sau Covasna era? N-are importanta, undeva in nou semnalizatul prin panouri publicitare la intrare in el: " Tinutul Secuiesc"). Cica Base trebuia sa se intalneasca cu cineva acolo, intalnire publica. Da se pare ca ala il astepta inauntru. Si portarii nu au vrut sa-l lase pe presedintele Romaniei sa intre in parc pana cand nu a platit un bilet de 10RON. Pare-se ca portarii NU STIAU cu cine stau de vorba....

Cat despre Tinutul Secuiesc, mare scandal mare. La intrare in judetul Covasna... (sau Harghita era?), s-a instalat cu mare pam pam un panou publicitar (de alea ca de reclama) care te anunta cum ca ai intrat in "Tinutul Secuiesc". Toata ungurimea politica din zone era acolo, + Marko Bella. Si mai erau si Olguta Vasilescu, de la PRM (o femeie cu gura mare :)) ) si inca un nime, ca sa zic asa, de la PC. Mare scandal mare acolo, ca cica la romani nu prea le place ce a facut ungurimea. Insa cel mai tare aspect e ca nici macar nu e nevoie de aprobare ca sa pune afisele. Sunt considerate afise publicitare, pe care oricine poate sa isi faca reclama (in limita bunului simt). Tocmai de asta, cica cei doi senatori vor sa-si puna (sau au pus deja) si ei un panou, Vizitati Harghita si Covasta, TINUT ROMANESC.

Cam atat pentru azi. Maybe these are old news, but I tought they are worth discussing.
Cheers. :D

No comments:

Post a Comment