Tuesday 18 September 2007

Apple iPhone se lanseaza (oficial) in EU


Se pare ca Apple s-a hotarat sa lansele iPhone si in Europa, asta dupa ce cifrele de vanzari din SUA arata ca s0au vandut deja peste 1 milion de exemplare. Se pare ca se va lansa initial prin noiembrie, in tarile importante precum UK, Germania si Franta, prin O2, T-Mobile si respectiv Orange. Observ ca nu au fost de acord sa colaboreze cu Vodafone, care nu demult anunta ca a facut ceva oferta pentru iPhone. Anyway, celelalta tari vor primi gadgetul numai la inceputul anului viitor.



Inca nu se stie exact ce specificatii va avea versiunea pentru EU, insa se speculeaza 16GB si 3G, daca nu chiar HSDPA. Insa si pretul va fi pe masura. Cica peste 420 de euro. Totusi l-ar plasa mai jos de N95, the multimedia computer, as nokia likes to call it. Asteptam cu nerabdare si in Romania. De asemenea, se pare ca deja se poate decoda.


Tot cu aceasta ocazie amintesc, daca nu stiati deja ca Apple a lansat de curand noi generatii de iPod-uri. iPod Nano, iPod Classic au fost reinnoite, in timp ce au fost lansate modele noi ca iPod Touch. Check http://www.apple.com/ for more details. Preturile pentru US sunt extrem de atractive. 149 pentru iPod Nano 4GB este un pret fenomenal.

No comments:

Post a Comment