Wednesday 5 September 2007

SIAB si Tiriac

Pare-se ca anul asta il vom vedea si pe Tiriac, cu al sau Tiriac Auto, la SIAB, intre 4 si 15 octombrie. Treaba sta asa: locatia salonului s-a mutat. Nu mai e la Romaero Baneasa ca, se pare, acolo nu e spaitiu suficient pentru "desfasurarea in forta" a importatorilor auto. Se muta la Metro Otopeni, sau ma rog, fostul Metro Otopeni.

Vor fi ridicate ceva structuri usoare, toate marcile vor fi bagate astfel in aceeasi hala, si vor disparea aspectele si povestile ca unele marci sunt mai bine amplatasate ca celelalte. Si bineinteles spatiul va fi mai mare. Cam astea ar fi aspectele pozitive. Ca in rest nu cred ca este ceva pozitiv. Desi e organizat de aceeasi oameni care organizeaza si salonul de la Paris, se pare ca la SIAB se pot face multe compromisuri. Seriously, corturi la un salon international auto ? How low can you get ? Oricum Tiriac e fericit. Daca anii trecuti se plangea ca nu are loc de prezentare sau ca taxele de participare cerute de organizatori sunt prea mari, anul acesta a rezolvat aceste probleme. Spatiu este, si FOARTE IMPORTANT, taxele pentru Tiriac sunt cam.... gratis. Why? Fiindca terenul pe care se va desfasura salonul... este chiar al domnului Tiriac. Felicitari, domnule Ion, felicitari!

O importator auto si-a anuntat deja neprezenta, Peugeot. Pare-se ca nu le convin conditiile desfasurarii. Nici mie nu imi convin. Da asta nu inseamna ca nu ma voi prezenta la salon. Cam stupid din partea lor sa nu se prezinte, oare au aflat si cei de la varf despre decizia lor?

No comments:

Post a Comment