Monday 17 September 2007

School is on. :)) press stop to turn off :))

Si uite ca 17 septembrie a ajuns. Si iarasi ne-am intors pe acele coridoare de scoala. Neterminate ca de obicei la fiecare inceput de an scolar. Si iar vedem schelele pe exteriorul scolii. Si molozul lasat de schimbarea vechilor geamuri (ma indoiesc ca aveau voie sa schimbe geamurile alea vechi), odata cu instalarea noilor termopane. Scoala e plina de muncitori care mai de care mai "harnici".

Corega ne intampina cu acelasi entuziasm caracteristic: "Vacanta s-a terminat! He he he!". Da dupa cum am subliniat mai sus cel mai enervante sunt lucrarile din scoala. Lucrari tehnice dar si alte lucrari. Schimbarile de regulament intern de exemplu. In fiecare am, asta gasesc ceva noi gaselnite astfel incat sa ne faca viata si mai grea de parca n-ar fi oricum. In fiecare an, Racovita se transforma intr-o veritabila fortareata comunista. Anu aceasta cea mai noua gaselnita sunt punctele de penalizare. 5 daca folosesti telefonul mobil, 10 daca filmezi sau poze, de la 5 la 50 pentru agresivitate verbala si de la 10 la 50 pentru agresivitate fizica. Bineinteles ca punctele astea sunt importante: la 10 puncte, ai 1 punct scazut la Purare. Bravo! O altw noutate este suspendarea. Cica mai nou au voie sa iti dea renumita "suspension" pe care o vedem la americani. Cica ne baga si ceva insigne sa ne strice hainele cu ea. Ca sa fim, pare-se, recunoscuti ca elevi ai prestigiosului colegiu Emil Racovita Cluj-Napoca.

Ce urmeaza acuma sunt testele initiale cu care suntem deja obisnuiti. Si apoi stresul zilnic la care suntem si asa supusi. + stresul ca vine bacu.

2 comments: