Saturday 15 September 2007

Britney, la Emmy Awards?

Cica Britney ar aparea la The Emmy Awards ca sa isi ceara scuze pentru prestatia live de la VMA 2007. Se pare ca multa luma o sfatuieste pe fosta printesa pop sa isi faca aparitia pentru a-si spala pacatele!


Tot din sfera am prins o alta barfa: se pare ca artista a luat anti-depresive chiar inainte sa intre in scena la VMAs, astfel s-ar explica privirea in ceata a artistei si faptul ca nu era in stare sa faca nicio miscare pe scena.

Intre timp, Britney kept a low-profile de la VMAs incoace. Un lucru bun. Si se pare ca ar fi si mai bine daca ar aparea sa isi ceara scuze. Eu is de parere ca nu trebuie sa faca asa ceva. Totusi mai are ceva demnitate, sper. Sa vina la o ceremonie de decernare a unor premii numai cu scopul de a-si cere scuze e prea de tot!

Intre timp, K-Fed urmeaza sa ramana pe banii lui. Potrivit acordului prenuptial semnat de cei doi, K-Fed ar mai trebui sa primeasca bani (20000$ pe luna) pana in noimebrie 2007. Se zvoneste insa ca Britney va continua sa ii livreze aceasta suma numai pentru a-l opri pe fostul sot sa ceara custodia totala a celor 2 copii.... Trist.

PS: poza este de pe http://www.perezhilton.com/ .

No comments:

Post a Comment