Saturday 9 December 2006

Amintiri din copilarie...

Rasfoind un album cu poze vechi, cu mine si parintii, bunici etc. am ramas socat (placut) de unele poze. Pur si simplu sunt atat de interesante, atat de curioase, si cand te uiti la ele, te identifici cu ele, si totusi parca nu.

Te vezi pe tine insuti in poze, incerci sa iti amintesti cand si de ce au fost facute, dar numai detaliile astea nu ti le amintesti. Daca nu ar fi pozele sa iti aminteasca aceste momente, cum ti le-ai putea aminti ? Momente interesante, speciale la momentul in care poza a fost facuta, acum nu iti spun nimic, nu iti mai par atat de speciale, au trecut, parca sunt dintr-o alta viata, parca atunci erai a different person, desi erai aceeasi persoana. Timpul schimba totul. De ce spun oamenii "live by the present, not by the past", cand tu nu mai iti amintesti tot ce ti s-a intamplat in urma cu o luna sa zic ? Tot ce ne ramane intiparit sunt anumite momente, de fericire, de tristete, de extaz, de disperare, care si acestea vor fi intr-un final uitate.

Anyway, pozele gasite, le-am scanat, sa le am in format digital, dar inca ma mai gandesc ce sa fac cu ele. Ma gandesc daca ma mai reprezinta sau nu. Asemanarea fizica exista, e adevarat, dar inca incerc sa gasesc cine eram atunci si cine sunt acuma. Si cine voi fi...

No comments:

Post a Comment